Hasta la vista, baby! Řady bojovníků Mortal Kombatu 11 rozšíří Terminátor
zdroj: tisková zpráva

Hasta la vista, baby! Řady bojovníků Mortal Kombatu 11 rozšíří Terminátor

2. 10. 2019 10:21 | Video | autor: Šárka Tmějová |

V posledním dílu bojovky Mortal Kombat se objevila plejáda postav napříč celou sérií a další z nich přibývají ve formě DLC. Teď soupisku rozšíří „hrdina“ z úplně jiného univerza – zahrát si budete moct za legendárního Terminátora. Ano, za T-800. Ano, bude to nebývale brutální. Ne, nedabuje ho Arnold Schwarzenegger, ale na tom už nezáleží. Jste na řadě!

Pan T-800 dostane hned několik bouchaček nebo třeba futuristické granáty. Taky dokáže protivníka teleportovat a nemyslete si, že snad tehdy zůstane vcelku. Nohy zůstávají na zemi, tělo se plazí o pár kilometrů a dekád dál. V nejnovějším traileru dokonce můžete vidět i jeho opravdovou, metalickou formu.

Terminátor je třetí dodatečnou postavou pro Mortal Kombat 11 po Shang Tsungovi a Nightwolfovi. Pokud jste si pořídili Kombat Pack, můžete si s ním hrát od 8. října, pokud ne a chystáte se ho koupit samostatně, dostanete se k němu 15. října.

zdroj: Archiv

V Kombat Packu taky najdete kosmetické drobnosti, Cassie se dočká nového kostýmu inspirovaného Harley Quinn. Dodatečné převleky dostane taky Sonya, Kano a Johnny Cage.

Z dalších chystaných bojovníků a bojovnic můžeme zmínit matku princezny Kitany, Sindel, která se chystá zahýbat se statistikami 26. listopadu. Pak už se ale zase vrátíme k návštěvníkům z jiných značek, 28. ledna váš úsměv totiž rozšíří samotný Joker a 17. března další komiksový hrdina Spawn.

Mortal Kombat 11 Harley Quinn zdroj: tisková zpráva

Pokud Mortal Kombat 11 zatím ještě nemáte, mezi 11. a 14. říjnem si ho na PlayStationu 4 a Xboxu One budete moct zdarma vyzkoušet včetně postav z DLC. Trhání páteří není nikdy dost!

Nejnovější články