Dvojice videí připomíná vydání Total War: Warhammer
zdroj: tisková zpráva

Dvojice videí připomíná vydání Total War: Warhammer

23. 5. 2016 15:50 | Video | autor: Aleš Smutný |

Pochybuji o tom, že by snad zájemci o koupi Total War: Warhammer neměli zítřek červeně zakroužkovaný v kalendáři, ale Sega si zjevně chce být jistá, že nikdo nezapomněl. Vyšlo tak další video, které představuje kvarteto hlavních hratelných frakcí, jimiž jsou Říše, trpaslíci, orkové a Upíří hrabství. Právě na výrazném rozdílu v hraní za každou z těchto stran stojí příjemná inovace hry, což jste se mohli dočíst v naší recenzi.

Dalším důležitým prvkem je přítomnost pro sérii Total War nestandardních prvků jako jsou létající monstra, magie a výrazně silní hrdinové. Ačkoliv ale video představuje čtyři frakce, k dispozici bude ještě pátá. Pokud jste si hru předobjednali, případně si ji koupíte do týdne od zítřejšího vydání, dostanete zdarma jako hratelnou stranu i Chaos (psali jsme zde).

To vše se týká kampaně, v multiplayeru a custom battles bude k dispozici (viz článek) ještě rytířská Bretonnie. Možná se jí časem dočkáme i jako samostatného kampaňového DLC. U ní by to ještě mělo smysl, protože má unikátní jednotky, což u drtivé většiny dalších trpasličích a orčích klanů, upířích rodin a lidských států moc neplatí. Samotný trailer používá z velké části in-engine animace, byť nemalou část záběrů jsme již viděli. A ačkoliv začíná být neustálé používání hudby od Two Steps From Hell příliš velkým klišé, sem ještě docela dobře sedne.

zdroj: Archiv

A kdyby vám to pro naladění nestačilo, můžete se podívat i na bojiště Starého světa v traileru, kde můžete natáčet pohled kamery na bojiště.

Nejnovější články