Chaos Warriors k Total War: Warhammer nakonec nebudou jen za předobjednávku
zdroj: tisková zpráva

Chaos Warriors k Total War: Warhammer nakonec nebudou jen za předobjednávku

29. 4. 2016 15:50 | Video | autor: Aleš Smutný |

Creative Assembly a Sega se nakonec rozhodli vyslyšet přání a stížnosti hráčů a ustoupili od svého původního plánu dát frakci Chaos Warriors zdarma jen za předobjednávku. Vzhledem k tomu, že je v Total War: Warhammer jen několik frakcí, navíc vysoce specializovaných, mnozí vnímali, že by ve hře chyběl výrazný kus. Nově dostane Chaos Warriors zdarma každý, kdo si hru koupí do týdne od vydání. Pokud tedy nechcete předobjednávat a raději počkáte na první reakce na hru, máte dost času na to, abyste se rozhodli a ještě získali tuto frakci zdarma. Oznámení také doprovází další video s bitvou, tentokrát právě válečníci Chaosu pod vedením legendárního Kholeka Suneatera čelí armádě trpaslíků.

Samotná bitva vlastně ani není moc napínavá, ale díky prostřihům je alespoň vizuálně zajímavá. Jasnou hvězdou je Kholek, kterého na bojišti rozhodně nepřehlédnete a ve chvíli, kdy útočí na formaci zoufale střílejících vousáčů, skoro je vám jich líto. Všichni Dragon Ogři vypadají na bojišti silně, ale právě Kholek, který uzavřel pak s bohy Chaosu, je prostě monumentální kráčející zkáza. Dá se říci, že druhou, už méně zářivou hvězdou je Ungrim Ironfist, který alespoň uprostřed zkázy dokáže ukázat trochu vzdoru.

zdroj: Archiv

Pokud by vám nestačila tahle demonstrace síly válečníků Chaosu, v dalším, kratším, videu, se předvádí mapa Hel Fenn. Ta bude k využití při questech některých hrdinů a také v rámci skirmishe. Hel Fenn se nachází v Sylvanii, kde vládnou upíří hrabata a tomu i odpovídá její vizuální zpracování, které je správně pochmurné. Video vám ukáže rozložení klíčových strategických prvků, které můžete využít ve své taktice, ať už z pozice obránců a nebo útočníků. Total War: Warhammer vyjde 24. května na PC a Mac.

zdroj: Archiv

Nejnovější články