Do vzpoury androidů v adventuře Detroit: Become Human zbývají tři dny
zdroj: Quantic Dream

Do vzpoury androidů v adventuře Detroit: Become Human zbývají tři dny

22. 5. 2018 18:00 | Video | autor: Patrik Hajda |

Pět let uběhlo od posledního počinu Davida Cage Beyond: Two Souls. Po tři roky od oznámení Detroit: Become Human jsme mohli pouze debatovat a pozorovat různé obrázky a videa z fantasticky vypadající budoucnosti. Ale toto období zdrženlivého zájmu v pozici pouhých pozorovatelů skončí již tento pátek, kdy exkluzivně na PS4 vyjde další – jistě srdceryvný – příběh s robotickými lidmi v hlavní roli. V článku naleznete poslední lákadlo v podobě čerstvého launch traileru.

Detroit: Become Human vás nechá řídit osudy tří hratelných postav – Kary, Markuse a Connora. Na roli posledního jmenovaného nemusíte čekat do pátku, ani za ni utrácet spoustu stovek. Už teď můžete vyzkoušet demoverzi, ve které si projdete vyjednávacím procesem, který jste mohli vidět již během E3 v roce 2016.

Já jsem neváhal a obětoval jsem pár desítek minut svého času. Ve výsledku jsem tedy selhal na plné čáře, ale i tento rychlý náhled mě zanechal plného dojmů. Grafická stránka je jednoduše famózní a rozšířená realita ovládaného androida dodává detektivnímu vyšetřování patřičnou technologickou šťávu. Jen si to sami vyzkoušejte, než do hry v pátek zahučíte naplno.

zdroj: Archiv

Nejnovější články