Divinity: Original Sin II odhaluje svou finální podobu v epickém traileru, kde nechybí nemrtvý hrdina
zdroj: tisková zpráva

Divinity: Original Sin II odhaluje svou finální podobu v epickém traileru, kde nechybí nemrtvý hrdina

29. 8. 2017 15:41 | Video | autor: Patrik Hajda |

Včera se vývojáři z LarianStudios pochlubili opravdu příjemnou novinkou oznamující kompletní dabing velmi očekávaného RPG Divinity: Original Sin II. Dnes hru představují v novém traileru, který ukazuje finální podobu hry, tedy hratelné postavy, barevné prostředí, akční souboje, dlouhé rozhovory atd.

Když se nad tím tak zamyslíte, tak už zbývají jen pouhé dva týdny volna. Co na tom, že začne škola, ale hlavně vyjde rozsáhlé RPG Divinity: Original Sin II. O zábavu o podzimních a zimních večerech i dnech bude bezesporu postaráno. A pokud o tom nejste zcela přesvědčeni, koukněte na video, ať víte, čemu budete v následujících měsících říkat domov.

Divinity: Original Sin II bude vážně obrovská. Může za to především pět hratelných ras a s nimi spojené různé příběhové původy, díky kterým je průchod hrou za každou postavu úplně jiný. Budete-li chtít Rivellon pořádně prozkoumat, připravte se na několik dlouhých průchodů hrou a kooperaci po síti nebo z gauče v až čtyřech hráčích. Až si tím vším po nespočetně hodinách projdete, objevíte ještě PvP arénu a zavítáte do Steam Workshopu, díky kterému prožijete příběhy vytvořené ostatními hráči nebo se sami ujmete role scénáristy.

zdroj: Archiv

O znovuhratelnost se postarají i četná dobrá či špatná rozhodnutí nebo třeba dvoustovka skillů, kterými obdařujete členy své družiny. Díky nim vás čeká soubojový systém plný přeskakující elektřiny, ohnivých bičů, spalujících granátů, létajících šípů a okřídlených hrdinů, ale samozřejmě i přehršel kouzel.

Divinity: Original Sin II vypadá v chodu vážně k světu a pokud naplní všechny své sliby, bude mít Pillars of Eternity: Deadfire co dělat, aby v příštím roce přitáhla většinu hráčů na svou stranu (něco mi totiž říká, že vás Divinity jen tak nepustí). Hra vychází již 14. září na Steamu za 45 eur.

Nejnovější články