Diablovka Warhammer: Chaosbane začíná chvíli po velké válce proti Chaosu
zdroj: tisková zpráva

Diablovka Warhammer: Chaosbane začíná chvíli po velké válce proti Chaosu

29. 5. 2019 11:03 | Video | autor: Patrik Hajda |

AKTUALIZACE: Po příběhovém módu se tvůrci rozpovídali o endgamovém obsahu a updatech po vydání hry Warhammer: Chaosbane. Jakmile poprvé dokončíte příběhovou kampaň, odemknou se vám tři herní módy. V expedici procházíte sami či v kooperaci náhodně generovanými úrovněmi, v honbě za relikviemi si kupujete přístup do náhodně vygenerovaného dungeonu a mód Boss Rush vás postaví před bosse z kampaně s časomírou.

Po vydání hry se můžete těšit na několik updatů, které napříč létem a podzimem přidají nové kusy vybavení (včetně nových typů), mód s permanentní smrtí, další hrdinské sety, nové skilly a maximální level postavy se postupně navýší ze základních 10 na 14.

V rámci placeného season passu nejprve dostanete nová gesta a pasivní skill, který zvýší pravděpodobnost nalezení hrdinského předmětu, poté další DLC odemkne pasivní skill zvyšující pravděpodobnost nalezení božských fragmentů a každé postavě přidá alternativní skill tree, třetí rozšíření dá všem hrdinům nové pety, a konečně poslední DLC odvypráví samostatnou příběhovou kampaň s Tomb Kingy.

zdroj: Archiv

PŮVODNÍ ZPRÁVA: Warhammer: Chaosbane, první diablovka v univerzu fantasy Warhammeru, bude v první řadě strašným masakrem. Sami, nebo v kooperaci s až třemi dalšími hrdiny se vydáte do ikonických lokací předlohy Warhammer Fantasy Battles a vytlučete z nich zbytky chaosáckých neřádů. Ale nebude zde chybět příběh, kterému předchází velké události převyprávěné novým trailerem.

V roce 2301 napadly Říši lidí síly Chaosu v čele s vojevůdcem Asavarem Kulem. Invazní jednotky si rychle podrobily severní království Kislev včetně jeho největšího města Praag a zdálo se, že Starý svět zná svůj konec. To by se ale nesměl objevit Magnus Pobožný – hrdina, který sjednotil Říši lidí a nakonec i porazil samotného Kula v boji jeden na jednoho.

Tyto události předchází hře Warhammer: Chaosbane a je trochu škoda, že se nové video neotírá o příběh samotné hry. Když už válka skončila, co bude tahounem činů skupinky hrdinů složené z člověka, trpaslíka, vznešeného a lesního elfa? Postarat se o zbytkové příslušníky Chaosu? Nebo jsou tak hluboko v podzemí, že se ještě nedozvěděli o vyhrané válce?

zdroj: Archiv

Pravdou je, že zatímco všichni oslavují Magnusův triumf, Temní bohové už spřádají své plány na pomstu. O nepřátele tak nebude nouze.

Hry z prostředí Warhammeru mají kolísavou kvalitu a já upřímně doufám, že diablovka Warhammer: Chaosbane bude z řad těch lepších. Vychází 4. června na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One, v případě edic Deluxe a Magnus si zahrajete už 31. května.

Nejnovější články