Detailní nastavení stroje v boxech a průběh závodu na videu z Project Cars
zdroj: tisková zpráva

Detailní nastavení stroje v boxech a průběh závodu na videu z Project Cars

16. 3. 2015 16:50 | Video | autor: Aleš Smutný |

Ačkoliv možná fanoušci Project Cars prolili nějakou tu slzu motorového oleje nad oznámením odkladu vydání na 2. dubna, jsem si jistý, že výsledná podoba hry jim zalepí tuhle bolístku svou kvalitou. O tom, že Project Cars nabídne audiovizuálně strhující závody spojené s detailní správou vozu váš přesvědčí i následující video, které se velmi podrobně věnuje ještě podrobnějšímu vyladění vozu v boxech.

Na rovinu se přiznám, že mé automobilové znalosti jsou na pochopení všech šoupátek v menu, která se na videu předvádí, krátké. Když se podívám na tohle nastavení všech čtyř kol, mohu jen pokývat hlavou a zmateně se dívat po někom, kdo tomu všemu rozumí, což je, jak hra naznačuje, AI technik, který umožní si tyhle závody užít i bez znalostí toho, jak nastavit jednotlivé šroubky při uchycení jednoho kola.

Každopádně si ale z videa odnesete poznatek, že pokud budete chtít, správa vozu bude detailní. Jednotlivá nastavení si můžete samozřejmě ukládat pro další použití a stejně tak si můžete ukládat nastavení pro jednotlivé trati, kdy se budete snažit vůz vyladit tak, aby byl co nejlépe připraven na specifika daného okruhu. Pro nás laiky je pak určena druhá polovina videa, kde sledujete už samotný závod a podle mě mistrně zpracovaný pohled z přilby závodníka, kdy hra velmi šikovně zdůrazňuje akceleraci nebo naopak zpomalení drobnými změnami v pohledu. Project Cars vyjde tedy 2. dubna na PC, Xbox One a PlayStation 4.

zdroj: Archiv

Nejnovější články