Destiny 2 ukazuje velitele Zavalu a koloběh smrti i oživení
zdroj: tisková zpráva

Destiny 2 ukazuje velitele Zavalu a koloběh smrti i oživení

5. 6. 2017 17:57 | Video | autor: Václav Pecháček |

Kdo by neměl rád velitele Zavalu, jednoho z hlavních borců světa Destiny 2? Je velký. Je svalnatý. Je modrý. Je holohlavý. Co víc byste si od svého heroického vzoru mohli přát? Zvlášť, když je to Awoken Titan. Navíc umí máchat kopím i střílet samopalem, a k tomu všemu ještě disponuje schopnostmi, které odpovídají postu velitele Vanguardů. Prostě jde o pravého lídra, inspirativního a milovaného. To všechno vám názorně předvádí nový trailer.

Zavalova cesta za velikostí a prémiovým výhledem na město byla lemována smrtí a utrpením – a velkou část onoho příkoří sám odnesl. Ovšem, stálo to za to. Díky jeho tvrdé práci k němu vzhlíží bezbranní civilisté včetně andělsky krásných blonďatých holčiček, což je asi dostatečná odměna sama o sobě. Přesto si on i všichni ostatní Guardiani musí zodpovědět otázku: „Co činí Strážce Strážcem?“ Možná by to chtělo zase cynického Caydea-6 s hlasem Nathana Filliona.

zdroj: Vlastní

Pokud jste sledovali hodinové představení hry z 19. května, které pro jistotu přikládám pod článek, možná zažíváte pocit déjà vu. V tom případě vám gratuluji k dobré paměti! Skutečně jde o samostatnou verzi videa, které si fanoušci již měli možnost vychutnat. Ale trailer je to pěkný a určitě navnadí spoustu hráčů, kterým nejde jen o střílení do bossů a sbírání blyštivé kořisti, ale také o příběhové pozadí Destiny 2. Hra vychází na PlayStation 4 a Xbox One 8. září, PC verze by měla následovat v blíže nespecifikované budoucnosti exkluzivně na Battle.net.

Nicméně, je tu i důležitá informace pro hráče prvního dílu. Update Age of Triumph (psali jsme zde) je skutečně posledním updatem pro Destiny. Bungie v oficiálním oznámení ale jasně říká, že další úpravy, minimálně teď, nebudou, protože celý tým se soustředí na práci na Destiny 2 a jen na ni. Kromě opravy aktuálních problémů se statistikami už se ale asi na jedničce pracovat nebude. Možná po vydání dvojky, ale hádám, že to zas bude mít Bungie dost práce s tvorbou nového obsahu na pár let dopředu pro toto pokračování.

 

Nejnovější články