Dámská jízda začne v nové hře ze série Uncharted už tento měsíc
zdroj: tisková zpráva

Dámská jízda začne v nové hře ze série Uncharted už tento měsíc

4. 8. 2017 14:11 | Video | autor: Adam Homola |

Čas letí a leckdo by mohl zapomenout, že majitele PlayStationu letos čeká návrat dvou velkých a oblíbených sérií. Zatímco na Gran Turismo Sport si budeme muset počkat do října, nový díl Uncharted dostaneme ještě tento měsíc. Většina z vás už jistě ví, že Nathan Drake si dá v The Lost Legacy pohov a otěže převezmou dvě dámy známé z předchozích dílů. Na to, co je čeká a proč šel Drake z kola ven, se teď můžete podívat v novém videu.

To je vlastně ideální pro všechny, kteří Uncharted: The Lost Legacy doposud moc nevnímali a o hře mají jen slabé povědomí. Vývojáři ze studia Naughty Dog vám zrekapitulují všechny hlavní prvky nové hry a potvrdí, že Nathan Drake má opravdu pauzu od všeho toho skákání a střílení.

Jeho příběh tvůrci v Uncharted 4: A Thief’s End uzavřeli natolik, že (zatím) není potřeba a Nolan North si tak může dát oraz. Hlavní roli na sebe tentokrát vezme Nadine Ross a Chloe Frazer, kdy je první jmenovaná poháněna touhou po penězích, zatímco pro Chloe je to osobní. Pro vás to pak bude především další dávka Uncharted, jen s několika novinkami.

zdroj: Archiv

Třeba páčení zámků v předchozích hrách nebylo a vůbec bychom se měli dočkat o něco více otevřeného a svobodnějšího světa. O klasický open world ale nepůjde a jak se můžete přesvědčit z předchozích videí, jisté části hry budou pořád velmi přísně naskriptované a uzavřené. Což k Uncharted patří stejně jako draci ke Skyrimu.

Příznivci série se žádného radikálního úkroku stranou určitě bát nemusí. Nejen nové video potvrzuje, že Uncharted: The Lost Legacy je pořád Uncharted, kdy svým typickým propadáváním se věcí pod hlavní hrdinkou působí skoro jako decentní parodie sebe sama.

Různého zachraňování kolegyně na poslední chvíli a zavěšování se z útesů si ve hře užijeme podle všeho až až a tak nezbývá než doufat, že hra samotná cliffhangerem neskoční a příběh smysluplně uzavře.

Vývojáři se v případě pozitivního přijetí hry a velkého komerčního úspěchu dalšímu Uncharted jistě bránit nebudou, natož aby je od toho odrazovala Sony ze své role vydavatele. Drake už možná nadobro skončil, ale série Uncharted může díky The Lost Legacy získat 23. srpna druhý dech a šanci na pestřejší budoucnost.

Nejnovější články