Akční trailer ukazuje next-gen verzi Devil May Cry v 60fps
zdroj: tisková zpráva

Akční trailer ukazuje next-gen verzi Devil May Cry v 60fps

22. 1. 2015 14:55 | Video | autor: Honza Konfršt |

DmC Devil May Cry přinesla před dvěma roky nečekaně povedený restart série a Danteho v neznámé roli rebela. Moderní doba však přeje celé řadě HD remaků starších titulů, které míří na nové konzole (protože nových her je stále spíš málo) a výjimkou samozřejmě není ani DmC Devil May Cry: Definitive Edition. Kromě vylepšené grafické stránky hry nabídne definitivní edice veškeré dosavadní DLC i rozšíření a řadu dalších novinek. Capcom se skrze "next-gen" edici pokouší nahnat vyšší prodejní čísla, kterými se poslední přírůstek známé série prozatím moc chlubit nemůže - odhadem se prodalo něco málo přes milion kopií hry, což není propadák, ale ani pronikavý úspěch.

Majitelé Xbox One a PS4 se tak mohou těšit na vylepšený akční zážitek, který se na první pohled projeví právě hezčí grafikou. Na tu je zaměřené i aktuální video, které se chlubí 1080p rozlišením a snímkovací frekvencí 60 snímků za vteřinu.

Pouze u vylepšené grafiky však nezůstane a autoři přislibují přinést také minimálně jednu custcénu navíc, nové skiny pro postavy, a ve finále i nové herní režimy. Z těch za vypíchnutí stojí například jeden zrychlující rychlost hry o pětinu.

zdroj: YouTube

Definitivní edice DmC Devil May Cry vyjde na nové konzole naproti očekávání o týden dříve, 10. března. Jarem však nášup akčních novinek z dílen Capcomu nekončí a během léta bychom se měli dočkat také reedice Devil May Cry 4, jež by rovněž měla zamířit právě na nové konzole. PC hráči tak mají zřejmě smůlu v obou případech. Alespoň prozatím.

Nejnovější články