Adventura 11-11: Memories Retold předvádí unikátní grafiku a vítá světové dabéry
zdroj: tisková zpráva

Adventura 11-11: Memories Retold předvádí unikátní grafiku a vítá světové dabéry

7. 6. 2018 12:36 | Video | autor: Patrik Hajda |

Sice stále nevíme, co bude herní náplní zajímavě vypadající hry 11-11: Memories Retold, ale už konečně známe její podobu v reálném čase. Vašek si v minulém článku posvítil na unikátní umělecký styl hry, kvůli kterému museli tvůrci naučit engine malovat. Hra na obrázcích dle mého názoru vypadá fantasticky a v pohybu je to ještě lepší. Díky účastnícímu se „Frodovi“ se bude i dobře poslouchat a vyjde ještě letos.

Jak si potřetí pouštím neobvyklý trailer, přemýšlím, kde jsem se to jen setkal s podobnými pohledy. Teď nemám na mysli raněné vojáky krčící se v dírách po granátech, první zničené tanky, ani smrtonosná děla. Ten grafický styl je mi nějaký povědomý. Ono to totiž vypadá, jako když se bez brýlí snažím vymžourat předměty v dálavách.

Jenže v případě malby v 11-11: Memories Retold mě hned nebolí oči. I když mám trochu obavy, že tento styl nebude úplně příjemný na delší pozorování. Je otázka, kolik času v první světové strávíme. Děje budou totiž dva – jeden viděný ze strany americko-kanadského fotografa Harryho (o dabing se stará herec Elijah Wood alias Frodo z filmové trilogie Pána prstenů), a druhý ze strany německého pacifisty Kurta (dabovaného hercem Sebastianem Kochem ze seriálu Homeland).

zdroj: Archiv

Už také víme, že každého ze dvou protagonistů doprovází malý společník. V případě Američana je to bílá holubice, zatímco Němci dělá společnost kočka. Konec videa ještě naznačuje, že se cesty obou nešťastných válečníků spojí, a jak oba říkají: „Je to buď on, nebo já.“

11-11: Memories Retold vychází 9. listopadu na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články