Vyhlášení vítězů soutěže o PC verzi Notre Dame edice Assassin's Creed Unity a další ceny
zdroj: tisková zpráva

Vyhlášení vítězů soutěže o PC verzi Notre Dame edice Assassin's Creed Unity a další ceny

2. 12. 2014 18:45 | Téma | autor: Redakce Games.cz

Zatímco si tvůrci Assassin's Creed Unity stále lámou hlavu s opravou problémů a omlouvají se na všechny strany (viz hra pro majitele season passu zdarma) mohli jste se zapojit do soutěže, kterou jsme pořádali ve spolupráci s Conquestem. Vyhrát jste mohli dvě verze hry pro PC (včetně jedné Notre Dame speciálky), jednu verzi pro PS4 a k tomu tričko a sošku Elise. Odpovědí přišlo dle očekávání hodně, ale vyhrát mohli jen tři šťastlivci. Tady jsou.

Výherci & ceny 

1. Jan Komosný z Hodonína vyhrál PC verzi Notre Dame edice Assassin's Creed Unity 
2. Jan Minařík z Prahy vyhrál PS4 verzi Assassin's Creed Unity + soška Elise
3. Jakub Stejkora z Křepic vyhrál PC verzi Assassin's Creed Unity + tričko ACU

Ceny bude rozesílat společnost Conquest, které jsme už zaslali adresy výherců.

Otázky & odpovědi:

1. Kolik doposud na PC a konzolích vyšlo Assassin's Creed her (nepočítejte kompilace a oznámené, ale ještě nevydané hry)? - Her vyšlo celkem devět. Počítali jsme i PC a konzolovou verzi Liberation, naopak jsme nepočítali Freedom Cry, protože šlo původně o DLC a ne samostatnou hru.

2. Jak se jmenovali hrdinové jednotlivých Assassin's Creed her, které dospodu vyšly na PC a konzolích? - Altaïr ibn-La'Ahad's, Ezio Auditore da Firenze, Ratohnhaké:ton - Connor, Edward Kenway, Shay Patrick Cormac, Arno Dorian, Aveline de Grandpré. Aby nedošlo ke zmatkům, stačila nám jenom jména skutečných hlavních hrdinů historických příběhových linek a nebazírovali jsme ani na celém jméně. Kdo uvedl Desmonda, Heythama nebo Adewalého má bod navíc za vědomosti, ale zvyhodněný při losování nebyl :)

3. Jaký zní název a jméno autora novely, kterou se inspirovali tvůrci první Assassin's Creed hry? - Jde o slovinského spisovatele Vladimira Bartola a jeho román Alamut z roku 1938.

acusoutez zdroj: tisková zpráva

acusoutez zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články