Update: Xbox Live Marketplace už zase funguje
zdroj: tisková zpráva

Update: Xbox Live Marketplace už zase funguje

26. 5. 2011 2:01 | Téma | autor: levis |

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Update z 26. května 02:01 - Žádný obdoba PSN fiaska se naštěstí u Xboxu nekoná, Larry Hryb / Major Nelson na twitteru kolem půlnoci napsal: "Marketplace by mělo zase normálně fungovat. Omlouváme se za problémy a díky za trpělivost." Sami jsme si jeho slova ověřili a ano, Xbox Live Marketplace už zase frčí, Xbox.com také. Problém vyřešen.

Původní zpráva z 25. května 18:18 - Pokud jste se během dneška zalogovali na Xbox Live, asi vám neušlo, že z Marketplace zmizel veškerý obsah včetně všech podsekcí jako Games on Demand. Chybové hlášky jako "obsah nedostupný", nemožnost klikat na náhledy her a samozřejmě nefunkční stahování už zaregistroval i Microsoft, který již pracuje na odstranění chyb.

"Uživatelé mohou mít potíže s hledáním nezávislých her přes konzoli Xbox 360 nebo stránky Xbox.com i s browsováním sekce Games for Windows a Marketplace na PC i Xboxu 360," přiznal britský zástupce Microsoftu. Samotná služba Live je ovšem dál v provozu, seznamy přátel fungují a stejně tak lze bez problémů hrát i po síti. Problémy potvrdil na Twitteru také Major Nelson, očekává se ale, že jde o dočasnou chybu, která bude spravená ještě během dnešního dne. Pokud se tak stane, dáme vám vědět.

Nejnovější články