Příběhy vojevůdců Železné Hordy a další zajímavosti z WoWfan a HSfan
zdroj: tisková zpráva

Příběhy vojevůdců Železné Hordy a další zajímavosti z WoWfan a HSfan

21. 2. 2015 17:15 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Naše sesterské weby WoWfan.cz a HSfan.cz přivítaly do rodiny další specializovanou fanstránku HeroesFan.cz. Kromě zpráv z MMO World of Warcraft a karetní Hearthstone: Heroes of Warcraft se tedy můžete těšit i na novinky z MOBA Heroes of the Storm, která se nyní nachází ve uzavřené betěi! Takže, jaké události se v těchto hrách za uplnulý týden odehrály, a co se chystá do budoucna?

World of Warcraft žije blížícím se patchem číslo 6.1, který je prvním velkým rozšířením pro datadisk Warlords of Draenor, a fanoušci i redaktoři WoWfan.cz ho samozřejmě pozorně sledují. Patch přináší nezvykle velké množství novinek pro uživatelské rozhraní, například možnost tweetovat své úspěchy přímo ze hry nebo pořizovat selfie “fotografie” svých postav. Další novinkou je zbrusu nový systém heirloomů, což jsou speciální předměty, pomocí kterých můžete výrazně urychlit levelování sekundárních postav.

Součástí velkých patchů většinou bývá i otevření nového raidu, tentokrát byl však raid otevřen už před vydáním patche. Jedná se o Blackrock Foundry a už minulý týden se otevřela i jeho nejtěžší mythic obtížnost. Od té chvíle se všechny guildy na světě snaží porazí všechny bosse. Nejlépe si zatím vede guilda Method, ale ani česká Embody na tom není zle: drží si 29. místo.

wowfan zdroj: tisková zpráva

Připomeneme si také příběh Warlords of Draenor. Týká boje proti tzv. Železné Hordě, která se skládá hned z několika orčích klanů. Každý z nich má navíc svého velitele, kteří si říkají Lords of War. Blizzard před vydáním datadisku zveřejnil několik videí představujících tyto velitele a portál WoWfan.cz vám je nyní přináší v češtině.

Jaké novinky přináší portál HSfan.cz o karetní hře Hearthstone? Minulý týden se objevily informace o chystaném patchi, který by podle všeho měl přinést nový rub karet pro další sezónu, ale také vylepšení Spectator módu. Ten vám umožňuje sledovat hry ostatních a nyní by neměl být problém sledovat více her najednou. Na oficiální potvrzení si ale ještě musíme počkat.

wowfan zdroj: tisková zpráva

Hearthstone se nedávno dočkal rozšíření s názvem Goblins vs. Gnomes, ale co nás čeká příště, je zatím ve hvězdách. Naštěstí ale ne navždy, na populární akci PAX East, která se koná 3. března, by totiž Blizzard měl oznámit více informací o budoucnosti této karetní hry. Dočkáme se například hry 2v2? Uvidíme…

MOBA Heroes of the Storm je sice teprve ve v betě a mnoho hráčů stále čeká na přístup, avšak portál HeroesFan.cz pozorně sleduje veškeré dění. Stejně jako u ostatních her od Blizzardu, i v HotS se objevují pravidelné roční eventy, které reflektují dění v reálném světě. Proto jste minulý týden měli možnost zakoupit speciální valentýnské skiny či pomocí speciálních oblečků jednotlivých hrdinů oslavit čínský nový rok - i s příjemným bonusem na zkušenosti.

Další asi tunu podrobných i zábavných informací a speciálů o Hearthstone, World of WarCraft či Heroes of the Storm čtěte na stránkách WoWfan.czHSfan.cz a HeroesFan.cz.

Nejnovější články