Obsah pro nejvyšší úrovně a další informace z fanstránky The Elder Scrolls Online
zdroj: tisková zpráva

Obsah pro nejvyšší úrovně a další informace z fanstránky The Elder Scrolls Online

29. 3. 2014 10:30 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Do oficiálního spuštění očekávaného MMORPG The Elder Scrolls Online nám zbývá už jen týden a proto je tohle poslední přehled novinek, který před launchem nabízí fanouškovská stránka TESO. V tomto týdnu jsme se opět dozvěděli zajímavé informace. Například o tom, kdy přesně budou moci majitelé jednotlivých edic hry začít hrát, Zenimax zveřejnil podrobnosti o obsahu pro maximální level a pokochali jsme se i novými concept arty.

Zakoupili jste si edici s předčasným přístupem do hry? V tom případě se do Tamrielu dostanete o pět, respektive o tři dny dříve, než ostatní. Zenimax zveřejnil oficiální informace o tom, kdy majitelé kterých edic budou moci začít hrát. Všechny podrobnosti pro vás autoři fanstránek shrnuli zde .

Britský deník The Guardian tento týden napsal článek o TESO a v rámci něj uveřejnil nové dosud neviděné koncept arty. Můžeme vidět, jak vypadaly některé ability, předměty a lokace, dokud byly jen na papíře! Všechny koncept arty spolu s jejich popisky můžete shlédnout zde.

The Elder Scrolls Online je hrou, za kterou se bude měsíčně platit, to je informace známá již několik měsíců. Kolik se ale bude přesně platit a jestli budou existovat nějaké zvýhodněné platební plány bylo až dosud neznámou. Zenimax ale tento týden poskytl informace o možných verzích platebního plánu. Jedná se o klasický systém, ve kterém při koupi více herního času najednou ušetříte. Celou tabulku najdete zde.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Zenimax se rozpovídal také o „Veteran contentu“ neboli aktivitách pro postavy na maximální úrovni. Tohle téma bylo dosud cílem spíše spekulací a tak vám redaktoři fanstránky konečně můžeme přinést relevantní informace přeložené do češtiny. Vše potřebné najdete zde.

Protože podstatnou částí tohoto obsahu ve hře bude první Adventure zóna Craglorn (adventure zóny jsou obdobou raidů z jiných MMORPG), napsali jsme článek i o ní. Přečíst si jej můžete tady.

Nakonec jsme připravili článek o craftingu, který je velice důležitou součástí hry. Zenimax vydal oficiální prohlášení, ve kterém popisuje své cíle o této oblasti hry. Crafting má být endgame aktivitou, která bude zábavná a plná svobody. Vývojáři nechtěli, abychom měli knihu receptů, podle které se budeme muset řídit a proto je crafting pojat velmi svobodně. Žádní dva crafteři nemají být stejní. Pokud vás zajímá celé vyjádření, přeložili jsme jej pro vás a najdete jej zde.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Už za týden se dozvíme, jestli se Zenimaxu podařilo naplnit očekávání a nemalé cíle, které si stanovil. Launch hry proběhne 4. dubna, dřívější přístup pro předplatitele potom začíná už tuto neděli. Doufáme, že vás The Elder Scrolls Online chytne a strávíte v Tamrielu krásné chvíle. Za týden se opět přihlásíme s porcí novinek.

Na viděnou v Tamrielu!

Nejnovější články