Jak se stát vlkodlakem a další informace z fanstránky Elder Scrolls Online
zdroj: tisková zpráva

Jak se stát vlkodlakem a další informace z fanstránky Elder Scrolls Online

13. 4. 2014 14:15 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

The Elder Scrolls Online před týdnem odstartovala, první české padesátky už se prohání po Tamrielu a tak se podívejte, o čem v uplynulém týdnu psali redaktoři fanstránky elderscrolls-online.cz.

Zenimax hned začátkem týdne vydala nový trailer The Siege. Jde o pokračování filmečků, které nás provázely vývojem celé hry. Filmeček má opět otevřený konec a proto se můžeme těšit na další díl. The Siege můžete zhlédnout zde.

Po vzoru WoW a Neverwinteru i vývojáří Zenimaxu přináší vývoj Elder Scrolls Online v číslech. Pokud Vás zajímá, kolik musíte zabít Mudcrabů pro postup na level 50, nebo kolik se při vývoji hry vypilo hrnků kafe. Nezapomeňte si projít hezkou infografiku.

vlcsnap-2014-04-08-15h17m09s218 zdroj: tisková zpráva

Již pár dní po spuštění hry tvůrci představili první nový obsah. Jde o adventure zónu Craglorn, která přinese Trialy - raidy pro 12 lidí, další výzvy pro čtyřčlenné skupiny a navíc PvE žebříčky, ve kterých se skupiny budou umisťovat podle času a počtu smrtí. Kompetitivní PvE má tedy ve hře brány otevřené a doufáme, že vše bude dobře fungovat! Craglornu se dočkáme již koncem dubna, více o něm se dozvíte v tomto článku.

V tomto týdnu také vyšel patch 1.0.2, který opravil spoustu chyb a bugů. Nemohli jste dokončit nějaký quest nebo jste měli problém se zabugovanou lokací? Kolegové pro vás přeložili patch notes, z nichž si můžete ověřit, jestli právě ten váš bug již Zenimax opravil.

Pokud jste ve světě Elder Scrolls Online noví, jistě vám přijde vhod překlad oficiálních tipů a triků do začátku. Přeložené jsou zejména tipy, které Zenimax považuje za nejdůležitější a informace, které byste měli znát do začátku hry. Vše potřebné čtěte zde.

the_elder_scrolls_online_2_by_gameerart24591-d6m7nr8 zdroj: tisková zpráva

Ve hře se rovněž můžete stát upírem či vlkodlakem. Zajímá vás jak? Je cesta služebníka Molag Bala respektive Hircina tou pravou právě pro vás? Toužíte po tom stát se lovcem v temnotách? Všechny podrobnosti o získání vampirismu a lykantropie se dozvíte v tomto článku.

Na viděnou v Tamrielu!

Nejnovější články