Fandovská modifikace přibližuje Supreme Commander 2 kvalitám prvního dílu
zdroj: tisková zpráva

Fandovská modifikace přibližuje Supreme Commander 2 kvalitám prvního dílu

16. 5. 2014 19:30 | Téma | autor: Adam Homola |

Supreme Commander 2 byla solidní strategie, ale ne úplně nejlepší pokračování, které by navázalo a patřičně rozšířilo koncept výborné první hry. Gas Powered Games se v SC2 snažili udělat přístupnější a hardwarově méně náročnější (kvůli konzolím) hru, což se jim povedlo. Fanouškům prvního dílu ale chyběly obrovské mapy, větší počty jednotek a propracovanější ekonomický systém. A protože Gas Powered Games už na tom nic nezmění, protože vytváří něco pro Wargaming, museli se o nápravu postarat fanoušci.

Hráči vzali iniciativu do svých rukou a přišli s modifikací Revamp Expansion Mod, které příznivce prvního Supreme Commander jistě potěší.

Jednou z největších změn, které Revamp přináší, je zmenšení jednotek. Mapy nově působí mnohem větším dojmem, než tomu ve skutečnosti bylo. Samotné zmenšení jednotek by ale nestačilo, a tak se zvedá také limit jednotek na mapě z původních 500 na 3000. PC vám to už po těch letech snad neutaví, klidně oprašte starou krabici a zkuste to.

Do hry se díky modu vrací některé známé jednotky a přibyly i zbrusu nové, které z jedničky z nebo datadisku Forged Alliance vůbec neznáte. Nechybí ani menší úpravy, například v oblasti umělé inteligence.

První díl je samozřejmě unikát a modifikace z dvojky jedničku neudělá. Pokud si ale chcete druhý díl trochu vylepšit, zkuste po Revamp sáhnout. Modifikaci najdete na ModDB, včetně hromady videí a informací ohledně instalace.

Nejnovější články