Detaily o profesích a další informace z fanstránky The Elder Scrolls Online
zdroj: tisková zpráva

Detaily o profesích a další informace z fanstránky The Elder Scrolls Online

15. 3. 2014 10:00 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Pravidelnou porci novinek ze světa The Elder Scrolls Online přináší fanouškovská stránka této hry. Do vydání tohoto očekávaného MMO titulu už zbývají pouhé tři týdny a tento víkend se odehrává poslední beta test v zatím nejaktuálnější dostupné verzi hry, takže jsme se opět dozvěděli spoustu zajímavých novinek, převážně pak o profesích. Pojďme se podívat na jednotlivé zprávy.

Zenimax se tento týden zaměřil na podrobné vysvětlování systému profesí ve hře. Elder Scrolls Online jich bude obsahovat šest a systém, jakým se budou vylepšovat je opravdu velmi komplexní. Vývojáři slibují, že profese budou vedle PvE a PvP třetím způsobem, jak získat nejlepší možnou výbavu. Paul Sage tento týden odpovídal v jednom z mnoha rozhovorů na otázky právě okolo profesí. Souhrn toho důležitého, co v rozhovoru zaznělo najdete zde .

Aby toho nebylo málo, Zenimax ohledně profesí ještě vydal souhrn nejčastěji kladených otázek. I v něm se vyskytují nové informace a proto vám redaktoři fanstránky přináší překlad celého souhrnu, který můžete najít tady.

Zenimax se tento týden s fanoušky podělil i o své plány z hlediska nejbližší budoucnosti hry. Na oficiálních fórech jeden z vývojářů hráčům nastínil změny a vylepšení, kterých se TESO určitě dočká, protože už jsou v procesu vývoje a tvorby. Zajímá vás, o jaké změny se jedná? Přečtěte si to v našem překladu.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Tento týden jsme se ale zaměřili opět i na příběh a svět, ve kterém se titul odehrává. Koho zajímá historie Tamrielu a celé planety Nirn, ten by si měl určitě přečíst článek o Éře Úsvitu, první etapě Tamrielských dějin. Pochopení světa je pro mnohé hráče důležité a skvěle doplní váš zážitek ze hry. Najdete jej tady. Článek je koncipován tak, aby mu porozuměl i člověk, který s The Elder Scrolls příběhem nemá žádné zkušenosti.

Další ze zajímavých věcí, které jsme se dozvěděli jsou spekulace o účelu Imperial City. Vývojáři v jednom z rozhovorů naznačili, že by zóna později mohla fungovat jako "Darkness Falls" ve hře Dark Age of Camelot. Tento koncept je velice známý a v Dark Age of Camelot si získal velkou oblibu. Pokud chcete vědět oč jde a jak tento systém bude implementován do The Elder Scrolls Online, nezapomeňte si přečíst tento článek .

Protože tento týden probíhá beta test, fanstránka pro vás připravila vše, co správný tester potřebuje. V prvé řadě jsme uspořádali velký giveaway klíčů. Pokud jej chcete získat a zahrát si, ještě není pozdě a můžete tak učinit zde. Pokud vás zajímá, cože se tento týden testuje a jaké změny v betě proběhly od minula, souhrn toho nejdůležitějšího se dozvíte v tomto článku.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

To je pro tento týden ze světa The Elder Scrolls Online vše. Doufáme, že si užijete betu a že budete dále kráčet vstříc vydání po boku naší fanstránky. Příští týden se opět přihlásíme s porcí novinek z tohoto nového MMORPG.

Na viděnou v Tamrielu!

Nejnovější články