Blizzard si zaregistroval Warlords of Draenor, bude to další WoW datadisk?
zdroj: tisková zpráva

Blizzard si zaregistroval Warlords of Draenor, bude to další WoW datadisk?

5. 11. 2013 18:34 | Téma | autor: Petr Poláček |

Je snadné odepsat World of Warcraft za dlouhodobý pokles aktivní hráčské základny a vyhrožovat hře smrtí mikrotransakcemi. Dokud ale MMO behemot od Blizzardu řídí život několika milionům hráčů každý rok, měsíc, týden či den, mohou vývojáři dělat na posměváčky dlouhé nosy a věnovat se tvorbě nového obsahu pro hráče, kteří to nejenom ocení, ale hlavně vyžadují. Na mysli ale nemám menší či větší patche nýbrž pořádné obsahové hostiny v podobě datadisků.

Mezi hráči panuje prakticky nezlomná jistota, že na BlizzConu koncem týdne Blizzard nový datadisk pro World of Warcraft oznámí, přestože z vývojářů o této variantě doposud nevypadlo ani jedno konkrétní slovo. Tom Chilton z Blizzardu sice už v létě potvrdil, že na Mists of Pandaria naváže další obsah. Také naznačil, že se více dozvíme na BlizzConu. Konkrétní však nebyl, takže nám ještě pár dní zbývají po ruce pouze spekulace. A podle nich by se další WoW datadisk mohl jmenovat Warlords of Draenor, což by znamenalo, že příběhová linka nějak obsáhne domovský kontinent zelených kamarádů orků.

S informací, respektive říkejme raději spekulací, přišel server MMO Champion. Redaktoři webu totiž zjistili, že jen pár dní před BlizzConem si Blizzard zaregistroval název Warlords of Draenor jako značku pro Austrálii a Nový Zéland. Doména „warlordsofdraenor.com“ je prý registrovaná už pár měsíců. Registrace se vztahuje na spoustu věcí, ale hlavně software a hry.

Může jít samozřejmě o planý poplach, tako jako spekulovaná registrace pro hru „The Dark Below“, ale s tím se musí počítat, když se člověk zaplétá s nepotvrzenými informacemi. Proto se s vámi rozhodně nevsadím, jestli je Warlords of Draenor skutečně název dalšího WoW datadisku, nebo jen bluf. Spíše by mě zajímalo, jak se vám možnost s návratem do otčiny orků (vlastně toho, co z ní zbylo) zamlouvá? Minimálně pro ty z vás, kterým Pandaria krutě nesedla, by to mohla být docela příjemná alternativa, nebo snad ne?

Nejnovější články