Získejte přednostní vstup do modovacího REDkitu Zaklínače 2
zdroj: tisková zpráva

Získejte přednostní vstup do modovacího REDkitu Zaklínače 2

17. 8. 2012 17:00 | Preview | autor: Adam Homola |

Polský CD Projekt, který netřeba nijak představovat, to teď chce zkusit s modováním Zaklínače 2. Ne úplně přímo samotné hry, ale pomocí jejich nového nástroje REDkit si budete moct každý vyrobit takového malého Zaklínače, přesně podle vašich představ. Na REDkit si asi ještě nějaký ten měsíc počkáme, ale zájemci se mohou už teď přihlásit do uzvařené bety. Zapište si za uši, že přihlášky můžete posílat jen do konce září (30. 9. 2012) a pak šmitec. Krtáce poté vyberou vývojáři hrstku vyvolených, kteří si budou moct s novým REDkitem pohrát.

REDkit se na aktuálním gamescomu ukazoval novinářům a podle prvních ohlasů to vypadá krásně jednoduše a přístupně, nic složitého. Zároveň v něm ale mají jít vytvářet komplexní prostředí, nelineární úkoly a vlastně celý vlastní příběh.

“Pro RPG hry máme naši vlastní vizi - měly by hráči prezentovat vzrušující příběh a nabídnout spousty možností, kdy bude záležet na každé z nich. REDkit je navržen tak, aby mohl přesně tuto vizi naplnit - dospělé, nelineární a poutavé příběhy zasazené do živoucího světa plného uvěřitelných postav,” řekl v tiskové zprávě šéf studia Adam Badowski.

REDkit viděl na gamescomu na vlastní oči i Martin, který se o něm krátce rozpovídal ve druhém speciálním Fight Clubu z gamescomu. Podle něj je vytváření krajiny prý velmi jednoduchá klikačka, skoro až na úrovni The Sims, ovšem skriptování příběhu a dialogů je už trochu složitější. Pořád to prý ale není nic extrémního. Vtipné je, že budete moct předabovat herní postavy. Jen si představte takového Geralta s hlasem 12 letého klučiny.

CD Projekt v tiskové zprávě také připomněl, že REDkit není jediný projekt, na kterém se v jejich polském studiu pracuje. o nedávno oznámeném, ale pořád docela tajmném RPG Cyberpunk víme. No vlastně toho moc nevíme, ale víme, že se na tom dělá. Vedle toho CD Projekt ještě potvrdil, že pracují na druhé “tříáčkové RPG hře zasazené do temného fantasy světa.” Hm, no co by to jen mohlo být?

Nejnovější články