Vývojáři předvádí katastrofy z datadisku Natural Disasters do Cities: Skylines
zdroj: tisková zpráva

Vývojáři předvádí katastrofy z datadisku Natural Disasters do Cities: Skylines

27. 10. 2016 10:44 | Preview | autor: Adam Homola |

První pořádné video z nadcházejícího datadisku Natural Disasters pro úspěšnou a povedenou Cities: Skylines (recenze). Budovatelská strategie se již brzy dočká velkých přírodních katastrof, které s vaším městem zamávají způsobem, jaký jste ve hře dosud neviděli. Od požárů, přes tornáda, až po záplavy, budete muset v roli starosty řešit všechny aspekty krize.

Zajímavé je, že vývojáři z Colossal Order přistupují ke katastrofám trochu zeširoka, než bývá zvykem. Nejde tak jen o samotné obnovení města, ale v Natural Disasters budete muset řešit všechny fáze. Od prvních varovných signálů, přes samotnou katastrofu, až po následné „uklízení“ a snahu postavit město zase na nohy.

Katastrofy se mohou ve hře objevit kdykoliv a nečekaně, stejně jako máte možnost je coby starosta ručně vyvolat ve chvíli, kdy se vám to bude či nebude hodit. Hru si tak můžete pomocí takového tornáda dost zkomplikovat a pokusit se z jeho následků vyhrabat třeba už v prvních hodinách hraní.

Jednou z dalších novinek datadisku je také nový Scenario Mode, v němž budou moct hráči vytvářet a následně na Steam Workshopu sdílet vlastní výzvy. Cities: Skylines – Natural Disasters vyjde na PC, Mac a Linux ještě v zimě, což nutně nemusí znamenat letošní rok. Katastrofy najdete jak v přiloženém videu, tak na nových obrázcích v galerii na kartě hry.

zdroj: Archiv

Nejnovější články