Vývojáři českého RPG Dungeons of Aledorn předvádí zbraně a dovednosti
zdroj: tisková zpráva

Vývojáři českého RPG Dungeons of Aledorn předvádí zbraně a dovednosti

19. 2. 2016 17:52 | Preview | autor: Adam Homola |

Chystané české RPGčko Dungeons of Aledron se zase po čase ohlásilo prostřednictvím blogu a videí a vedle několika novot jsme se dozvěděli, že vývojáři stíhají vše podle plánu. Dříve oznámený termín alfa verze na 31. březen tak stále platí, minimálně pro českou verzi. Anglickou verzi možná postihne menší odklad o dva týdny, ale jinak všechno jede podle plánu.

Zájemci o vývoj se mohou podívat na obě videa níže, kde vám Nefarit názorně předvede a okomentuje spoustu detailních technických věcí kolem herních mechanik. Dojde také na popis fungování, testování a balancování zbraní i dovedností.

Uvidíte, alespoň tedy velmi nahrubo v rámci Google Sheets, mechaniku soubojů a to včetně systému útoků, zásahů, průniku a následného vyhodnocení ztráty staminy či zranění. Nefarit vám také názorně předvede výhody i nevýhody různých zbraní, ovšem opět pouze v rámci tabulky.

Pokud chcete vidět něco nového přímo ze hry a ne z jejích tabulkových vnitřností, můžete se podívat k nám do galerie, kam přibylo několik nových obrázků z vesnice Manto. Ta bude hlavním místem pro alfaverzi a i když jste ji mohli vidět na obrázcích nedávno, vývojáři zase pokročili měli byste si všimnout rozdílu.

Nejnovější články