Vylepšená verze Super Cloudbuilt se vrací ke zběsilé parkourové hře z roku 2014
zdroj: tisková zpráva

Vylepšená verze Super Cloudbuilt se vrací ke zběsilé parkourové hře z roku 2014

13. 7. 2017 12:31 | Preview | autor: Adam Homola |

Jestliže je vám Super Cloudbuilt z obrázků povědomý, nebojte, netrpíte déjà vu. Vlastně jste hru nemuseli jen vidět, ale v roce 2014 jste ji mohli pod názvem Cloudbuilt klidně i hrát a docela dobře se u toho bavit (viz naší recenzi). Tahle zajímavá freerunningová plošinovka a akce v jednom se teď, po třech letech, vrací ve vylepšené, remasterované a definitivní verzi.

Tu najdete na pultech digitálních obchodů obou konzolí a PC 24. července. V Super Cloudbuilt nenajdete ale jen lepší grafiku. Tvůrci sáhli i na hru jako takovou: upravili základní mechanismy, přidali na intuitivnosti pro nové hráče a zároveň propracovali herní principy, aby zde něco nového našli i ti, kteří měli s originálem tu čest.

Ve výsledku by měla být Super Cloudbuilt mnohem přístupnější a uchopitelnější pro všechny nováčky, ale nikoliv na úkor svých často frenetických plošinovkových pasáží a zběsile rychlého střílení. Ve hře se vžijete do role mladé vojačky Demi, která se probudila v ruinách jedné budovy v podivném světě.

zdroj: Archiv

Demi je zmatená, izolovaná a musí si sáhnout na dno svých psychických i fyzických sil, aby se z toho všeho dostala ve zdraví a v jednom kuse. K tomu jí i vám dopomůže speciální exosuit, díky němuž můžete provádět všechny ty freerunningové parádičky.

Super Cloudbuilt si můžete také nastavit jeden z předpřipravených grafických profilů, od kresby tužkou až po lihovky a nutno říct, že všechny vypadají opravdu stylově, jak dokládá příslušný trailer. I na standardní grafické nastavení ale nebudete koukat na nudné scény ze zaměnitelného světa.

Nejnovější články