V prvním příběhovém DLC pro Last of Us si zahrajete za Ellie
zdroj: tisková zpráva

V prvním příběhovém DLC pro Last of Us si zahrajete za Ellie

15. 11. 2013 10:56 | Preview | autor: Adam Homola |

Parádní survival akce The Last of Us, která dostala v recenzi od Vaška Rybáře desítku, je na pultech obchodů už řadu měsíců. Ke hře se prodával i Season Pass, což značí jediné - multiplayerové DLC už máme za sebou a teď se netrpělivě vyhlíží první příběhové DLC. The Last of Us sice nemá špatný multiplayer, ale skoro by se dalo říct, že multiplayer pro TLOU je něco jako singleplayer v Battlefield 4.

Prostě tam je, ale většina lidí chce hru asi kvůli tomu druhému... A právě to, co bylo na nejnovější hře od Naughty Dogu tak dobré, se teď dočká rozšíření s názvem Left Behind. Left Behind je vlastně první příběhové DLC od Naghty Dog - Uncharted se žádného příběhového DLC nedočkala. Left Behind přidá do hry celou novou mini kampaň a vývojáři se dušují, že bude dosahovat vysokých kvalitativních standardů původní hry a vůbec toho, co od Naughty Dog očekáváte.

Nejdříve ale menší změna. V The Last of Us jste se zhostili role “taťky” Joela a malá Ellie vám jen pomáhala. V Left Behind si Joela moc neužijete, ale za to budete mít Ellie před očima až až - právě za ni celé DLC odehrajete. Příběhově se bude Left Behind odehrávat ještě před událostmi hlavní hry, takže ještě předtím, než Ellie Joela vůbec potkala. Zapomeňte tedy na to, že byste si třeba alespoň kousek Left Behind střihli za Joela.

Tvůrci potvrdili, že celou novou mini kampaň odehrajete v kůži Ellie. Nebudete na to ale sami. Asistovat vám bude nejlepší kamarádka Riley, která je zároveň jakousi mentorkou ve vojenské internátní škole, kde se Ellie nacházela před událostmi hlavní hry.

A stejně jako se The Last of Us soustředila na vztah mezi Ellie a Joelem, bude se Left Behind z velké míry točit kolem Ellie a Riley. Roli Ellie si opět střihla Ashley Johnson a Riley vdechla život herečka Yaani King. Víc detailů z Naughy Dog na PlayStation blogu sice nevypadlo, ale dočkáme se jich prý brzy. DLC Left Behind by mělo vyjít na začátku příštího roku. Přesné datum bychom se měli dozvědět snad brzy.

Nejnovější články