V minimalistickém experimentu Planet navrhujete vlastní planetu
zdroj: tisková zpráva

V minimalistickém experimentu Planet navrhujete vlastní planetu

15. 1. 2016 16:18 | Preview | autor: Adam Homola |

V prohlížeči hratelná hříčka Planet vám nabídne to, co v klasických budovatelských strategiích nenajdete: absolutní klid, pohodu, žádné podmínky a extrémně omezené možnosti (dobrá, tohle vám špatná budovatelská strategie nabídnout může). Ve hře, která je spíše jen technologickým experimentem, budujete věci na celé planetě. Jenže máte k dispozici asi jen čtyři možnosti co stavět.

Vedle lesů, měst, půdy a ledu můžete hýbat ještě s výškou terénu a tím to začíná a končí zároveň. Planet je skutečně minimalistický experiment, u kterého si můžete na chvilku dobře odpočinout a během relaxování vytvořit něco hezkého. Stačí se podívat na pár gifů na stránce tvůrce Oskara Stålberga a uvidíte sami, že je na co koukat.

tumblr_o0acbeat4L1t0k1x1o1_r1_400 zdroj: tisková zpráva

Z Planet asi těžko vznikne plnohodnotná propracovaná hra, ale jako odpočinková hříčka může posloužit dobře. Potřeby obyvatel, cíle mise nebo rozpočet prostě hoďte za hlavu a jen si naklikejte hezkou planetu. Zahrát si můžete jen v internetovém prohlížeči tady, nebo si stáhnout desktopovou verzi pod tímto odkazem.

Nejnovější články