V dalším rozšíření pro Titanfall 2 se vrátíte na mapu Colony
zdroj: Electronic Arts

V dalším rozšíření pro Titanfall 2 se vrátíte na mapu Colony

24. 3. 2017 16:23 | Preview | autor: Adam Homola |

Rychlou, futuristickou, a hlavně povedenou střílečku Titanfall 2 čeká další bezplatné rozšíření. DLC s názvem Colony Reborn vyjde ještě na konci měsíce hráči jedničky už možná tuší, co do hry přidá. Hlavním tahákem bude staronová mapa Colony, známá z prvního dílu a společně s ní také univerzální útočná puška R-101 s puškohledem ACOG.

Colony je mapa zasazená do malé vesnice plné těsných uliček, malých interiérů a exponovaných střech, takže nouze o rychlé potyčky Pilotů tu rozhodně nebude. Díky několika velkým prostranstvím si ale na své přijdou i Titáni, jak potvrdili tvůrci na webu hry.

Novou mapu dostanou všichni hráči Titanfall 2 bezplatně už 30. března, a to v rámci balíčku Colony Reborn. Společně s mapou přibude do hry také zmíněná zbraň a nová animace pro popravu, která je obzvláště libová, jak názorně předvádí nově vydaný trailer.

Vedle bezplatného obsahu bude přítomen také obsah placený, nicméně za připomenutí stojí, že jde pouze o kosmetické drobnosti, které nemají vliv na hratelnost. Svých Prime verzí se dočkají Titáni Northstar a Legion, plus desítky nových skinů. Ty se ostatně mihnou každou chvilku v novém traileru, a tak se na ně můžete podívat rovnou v pohybu.

zdroj: tisková zpráva

Příjemnou zprávou také je chystaný bezplatný (rozšířený) víkend. Od 30. března do 3. dubna si budou moct Titanfall 2 všichni zdarma vyzkoušet. K mání bude plnohodnotný multiplayer, singleplayerové cvičiště Training Gauntlet a singleplayerová příběhová mise The Beacon. V ní se sice v Titánovi BT-7274 moc neohřejete, ale mimo něj si užijete spoustu akce a skákání.

The Beacon je zrovna také mise, v níž vás BT dvakrát vyhodí do vzduchu a pak vás při pádu z obřího satelitu chytí a zachrání vám život. Minimálně tahle scéna byla jedním z těch „wow momentů“ z různých trailerů a byť singleplayerová kampaň podle mého názoru žádné vyloženě slabé mise nemá, The Beacon patří určitě k těm lepším.

Ještě příjemnější zprávou pak je, že The Beacon a Training Gauntlet zůstanou zdarma dostupné i po skončení oné víkendové akce, tudíž si budete moct maličkou část singleplayeru hry vyzkoušet klidně i za měsíc či za rok zadarmo.

Titanfall 2 zdroj: tisková zpráva

Nová zbraň R-101

Colony Reborn bude vedle všeho výše zmíněného pochopitelně obsahovat také spoustu oprav bugů, úprav balancu a podobných drobností. Kompletní seznam všech změn si zatím tvůrci nechávají pro sebe a zveřejní je až při vydání DLC na konci měsíce.

Nejnovější články