V budovatelské strategii Block’hood si můžete vyzkoušet i stavbu babylonské věže
zdroj: tisková zpráva

V budovatelské strategii Block’hood si můžete vyzkoušet i stavbu babylonské věže

13. 5. 2017 17:15 | Preview | autor: Adam Homola |

Block’hood je netradiční budovatelská strategie, která dokáže zaujmout už na první pohled viz naše dojmy z hraní. Ve hře totiž nestavíte město do šířky, ale do výšky. A budovat město budoucnosti můžete díky vydání hry na Steam a GOG klidně hned teď. Jestli se vám z toho vyklube utopie, nebo to všechno sklouzne do dystopie, je už jen na vás.

V původní early access verzi jste mohli v Block’hood stavět vysoká města s pomocí 90 stavebních částí, nyní jich máte v plné hře k dispozici přes 200. Nejde při tom jen o ledabylé naházení jedné stavební kostky na druhou, jako v Tiny Tower.

V Block’hood musíte trochu víc přemýšlet, plánovat a řešit věci často i experimentálními způsoby. Během stavění totiž budete řešit i ekosystémy uvnitř jednotlivých sousedství. O všechny čtvrti a vlastně i celé město se musíte navíc starat pořád, jinak dojdou jednotlivým stavebním blokům suroviny a začnou nevyhnutelně chátrat.

zdroj: Archiv

Hra není jen o neobyčejném stavění města, ale nabízí i příběhový mód o pěti epizodách. Vedle něj si můžete zahrát módy Challenge, Sandbox či Eduction. Block’hood seženete za 10 euro na Steamu i GOG.

Nejnovější články