Sky Rogue nabízí obtížné letecké souboje nad procedurálně generovanými ostrovy
zdroj: tisková zpráva

Sky Rogue nabízí obtížné letecké souboje nad procedurálně generovanými ostrovy

11. 8. 2015 15:55 | Preview | autor: Honza Konfršt |

Svým způsobem nekonečné množství zábavy slibuje přinést letecká arkáda Sky Rogue, která přistála na Steamu v early access verzi. Za deset eur lze získat přístup ke hře, kde nad procedurálně generovanými ostrovy šíříte zkázu z kokpitu několika různých letounů. Celé je to, jak můžete vidět v galerii či na videu, zahaleno do jednoduše stylizované grafiky, která využívá několik pastelových barev a minimální množství polygonů.

Ovšem jen grafikou ještě žádná hra živa nebyla a Sky Rogue je toho zářným příkladem. Kromě Steamu lze hru zakoupit také na serveru itch.io, kde je k dispozici demoverze nejen pro PC, ale i pro Mac a Linux. Sami se můžete hned vrhnout do soubojů nejen ve vzduchu, kde budete útočit na letouny drobné, ale i na jejich obrovské mateřské koráby. Zaměřit se však můžete i na pozemní cíle. Příležitostí k vyblbnutí nabízí Sky Rogue celou řadu a je jen na vás, zda se koupí rozdělané hry rozhodnete autory podpořit v dalším vývoji titulu.

Jako kratochvíle působí Sky Rogue výborně, navíc představuje pořádnou výzvu – obtížnost vystřelí velmi záhy vysoko a prověří tak kvalitně vaše schopnosti. V každé z misí se pokoušíte zničit mateřskou základnu nepřátel, a když se vedle toho zaměříte i na protivníky samotné a zničíte jich dostatečné množství, tak se můžete těšit na bohatou odměnu třeba v podobě nových zbraní.

Mějte se však na pozoru – každá z misí představuje jeden den, a jelikož je smrt ve hře permanentní, tak s každou další se vracíte na úplný začátek, do prvního dne. Vydělané peníze však naštěstí zůstávají na svém místě. Tak s chutí do toho a nezapomeňte se podělit o své dojmy.

zdroj: Archiv

Nejnovější články