Sherlock Holmes se v dramatickém videu snaží zachránit vlastní dceru
zdroj: tisková zpráva

Sherlock Holmes se v dramatickém videu snaží zachránit vlastní dceru

3. 6. 2016 18:47 | Preview | autor: Adam Homola |

Nejnovější videoherní dobrodružství slavného detektiva Sherlocka Holmese vyjdou už 10. června a tak vývojáři z Frogwares dávají víc a víc indicií, jak bude vypadat hlavní zápletka. Jak už bylo řečeno dřív, v Sherlock Holmes: The Devil’s Daugther se bude hlavní dějová linka točit kolem soukromého života slavného detektiva. Přesněji řečeno, zaměří se na jeho dceru, která se začíná chovat pro své okolí podezřele.

Sherlockovi navíc začnou motat hlavu i na první pohled úplně rozdílné zakázky na vyšetřování, které vám budou zasypávat stůl jedna za druhou. A jak už naznačí samotné video, tajemství kolem vaší dcery začne eskalovat do velmi nepříjemných rovin.

Hlavní pointu zápletky si vývojáři pochopitelně nechávají zatím pro sebe a bude na vás, abyste pomocí prozkoumávání, vyšetřování a akce odhalili pravdu. Ta se skrývá někdy v ulicích dobového viktoriánského Londýna, po kterém se budeme moci projít, jak jsme se nedávno dozvěděli.

Nakolik prospějí hře plížící a odposlouchávací minihry teprve uvidíme, nicméně už teď je jasné, že Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter nebude úplně tradiční „klidná“ adventura. Podobně jako v posledních celovečerních filmech s Robertem Downeym Jr. ani tady nebude chybět ani akce, což ostatně naznačuje i nový trailer.

Trochu starší, téměř dvanáctiminutové video, vám hru ale také pěkně představí a uvidíte, že prim stále hraje vyšetřování. V tom aktuálním zamrzí snad jen fakt, že jinak docela zajímavým dramatickým scénám podkopává nohy technická stránka hry – konkrétně prkenné animace obličejů. To konverzační adventuře plné dialogů asi moc neprospěje. Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One už příští pátek.

Nejnovější články