První záběry z Sherlock Holmes: The Devil's Daughter ukazují dramatickou akci
zdroj: tisková zpráva

První záběry z Sherlock Holmes: The Devil's Daughter ukazují dramatickou akci

14. 4. 2016 12:01 | Video | autor: Honza Konfršt |

Bigben Interactive představili krátký sestřih toho z nového dobrodružství Sherlocka Holmese. The Devil’s Daughter vyjde 10. června na PC, PS4 a Xbox One. Příběh hry postaví hráče před zatím nejzapeklitější případ – na adrese Baker Street 221B se objeví dívenka jménem Katelyn a Holmes následně vůbec poprvé nebude chtít tajemství odhalit, ale jedno takové udržet pod pokličkou.

Ačkoliv se samotná upoutávka tváří hodně akčně, slavný detektiv se nevzdá svých obvyklých postupů. Větší část hry zabere průzkum a mravenčí detektivní práce. Očekávejte tedy prohledávání míst činu, rozhovory se svědky i možnými podezřelými a sběr důkazů. Platí, že ne vždy musíte být ve svém vyšetřování úspěšní. Sice někoho pošlete do vězení a případ je označený jako vyřešený, ale za mřížemi může klidně sedět nevinný člověk 

Ďáblova dcera se od předešlých her bude odlišovat důrazem na dobový okultismus a lidskou představivost a pověrčivost. Tím by se atmosférou mohla hra odlišit od svých předchůdců. Čekejte ale i trochu jiné tváře ústřední dvojice hrdinů a také to, že Holmes bude tentokrát zahnán do úzkých mnohem osobnějším případem, než u něj bývá zvykem.

zdroj: Archiv

Nejnovější články