Hratelnost Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter oživí minihry - plížení a odposlech
zdroj: tisková zpráva

Hratelnost Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter oživí minihry - plížení a odposlech

13. 5. 2016 10:40 | Video | autor: Aleš Smutný |

Necelý měsíc zbývá do vydání adventurní detektivky Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter a zhruba desetiminutové video s českými titulky vám předvede základní herní principy, na kterých nová série případů slavného detektiva stojí. Na sérii je vidět neustálý vývoj a Devil’s Daughter ukazuje několik dalších novinek, které koncept rozšiřují.

Jelikož si v nové hře projdete pěšky hned několik londýnských čtvrtí, přibyly i minihry, které mají blíže k akčním adventurám. Kupříkladu plížení za sledovaným cílem, který vás nesmí spatřit. Ve videu se za podezřelým plíží Wiggins, jedna z klasických vedlejších postav Sherlockova kánonu. V krátkých pasážích můžete ovládat i Holmesovy spojence, třeba Wigginse nebo doktora Watson.

Na nejnižší obtížnost půjde některé dovednostní minihry, třeba odposlouchávání, přeskočit. Těžiště hry stejně leží v příběhu, v rozhovorech a získávání stop pro řešení případu. Jakmile získáte dostatek indicií, můžete je v Sherlockově mysli pospojovat do navazujících důkazů a následně dojít k odhalení toho, co se stalo. Anebo na nic nepřijdete, protože je ve hře možné neuspět, odhalit špatného podezřelého apod.

Navíc vás na konci každého případu čeká dilema, které ovlivní další osud zúčastněných postav - v tomto případě se rozhodujete, zda zničíte Tomovy iluze o jeho otci a dáte mu šanci na lepší budoucnost, nebo ne. Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter vychází 10. června na PC, PS4 a Xbox One.

Nejnovější články