Netradiční karetní Guild of Dungeoneering rozšířil pirátsky laděný datadisk
zdroj: tisková zpráva

Netradiční karetní Guild of Dungeoneering rozšířil pirátsky laděný datadisk

25. 9. 2015 15:52 | Preview | autor: Adam Homola |

Netradiční letošní karetní dungeon Guild of Dungeoneering vyšel teprve před pár měsíci a už se dočkal svého prvního datadisku. Ten nese název Guild of Dungeoneering: Pirate's Cove a jak už asi tušíte, točí se kolem pirátské tématiky. Datadisk je od včerejška venku pro PC a Mac a seženete ho jak na GOGu, tak na Steamu.

Guild of Dungeoneering: Pirate's Cove nabídne tři nové dungeonner classy se kterými můžete plnit nové úkoly. Abyste to neměli tak jednoduché, postaví se vám přes 20 nových monster, ale na druhou stranu přibude zase spoust nových předmětů. Pirate's Cove by měla být dle slov tvůrců zároveň jakousi indikací toho, co se chystá.

zdroj: Archiv

Za čas by se měl tedy objevit další datadisk podobného ražení: solidní, tématicky laděný obsah za malou cenu - piráti vás vyjdou jen na pět dolarů. Datadisk se navíc dotkl prý prakticky všech aspektů původní hry a co nevylepšily aktualizace po vydání, to by měl do lepšího stavu dotáhnout právě Pirate's Cove.

Datadisk přitom na původním konceptu nic moc nemění. Pořád tu neprocházíte dungeon v roli dobrodruhů, jako spíše stavíte celou kobku kolem nich. A to pomocí náhodných balíčků karet. Netradičnost hry se u hráčů asi osvědčila a tak by pirátský datadisk neměl být tím posledním, co kolem Guild of Dungeoneering uvidíme.

Nejnovější články