Hráče kooperativní akce Evolve čekají čtyři noví lovci
zdroj: tisková zpráva

Hráče kooperativní akce Evolve čekají čtyři noví lovci

20. 3. 2015 14:45 | Preview | autor: Adam Homola |

Kooperativní akce Evolve čelila kritice hlavně za nepříliš bohatou obsahovou nabídku. A tvůrci z Turtle Rock se rozhodli na kritiku reagovat. Krom již oznámeného Behemoth dvojice nových map do hry brzy přidají i čtyři nové lovce. Torvald, Crow, Slim a Sunny sednou do existujících herních rolí a pro všechny verze hry budou dostupní 31. března.

Torvald spadá do škatulky assault a jak vidíte z obrázku, nebudou to s ním mít monstra lehké. Přežil totiž hrozivý útok, kdy ho monstra málem rozcupovala na kusy. Naštěstí se ho povedlo s pomocí kybernetických implantátů poskládat dohromady, ovšem s menším bonusem navíc - na zádech má přimontovaný obrovský dělostřelecký kanón a jde se s ním pomstít. Kanón můžete používat nejen na dálku, ale také na blízko.

Evolve zdroj: tisková zpráva

Bok po boku Torvaldovi stane Crow, který se ve hře vyskytuje v roli trappera. Je to samotář, který se chtěl na planetě usadit a v klidu dožít, takže ji zná lépe než kdokoliv jiný. Na rozdíl od ostatních má svého vlastního létajícího mazlíčka jménem Gobi. Toho může Crow vyslat do divočiny, a Gobi pak slouží jako šikovný průzkumník, který umí odhalit nepřátelská monstra. Vedle něj má Crow speciální zbraň na zpomalování - rychlá střela monstrum jen trochu zpomalí, zatímco pořádná jednorázová dávka ho dostane na kolena a výrazně zpomalí na delší dobu.

Evolve zdroj: tisková zpráva

Třetím členem party je medik Slim, který už má svá nejlepší lidská léta za sebou. Kdysi býval člověkem, ale nyní má upravené DNA a je hmyzím hybridem. Coby medik disponuje Slim zbraní Leech Gun, která vysává život z monstra, což naplňuje jeho schopnost Healing Burst. Čím víc z Leech Gun střílíte, tím víc se vám Healing Burst doplňuje, i když se zrovna netrefujete. Samozřejmě, že když ale něco trefíte, doplní se vám příslušná schopnost mnohem rychleji. Vedle toho má Slim také létajícího drona, který léčí parťáky.

Evolve zdroj: tisková zpráva

Posledním novým přírůstkem bude supporťačka Sunny. Byla jednou z úplně prapůvodních Hunterů, ale od té doby uteklo už hodně času a teď je z ní pilot a inženýr. Podobně jako Slim má i Sunny svého drona, který ale poskytuje týmu štíty. K tomu si přidejte účinný granátomet a hlavně Jetpack Booster, díky kterému mohou parťáci létat rychleji a dál. Je to šikovná schopnost hlavně ve chvíli, kdy se některého vašeho kolegu monstrum chystá napadnout - dáte mu Jetpack Booster a on stihne odletět do bezpečí.

Evolve zdroj: tisková zpráva

Nově oznámenými přírůstky obsahové vylepšování Evolve nekončí - do budoucna lze čekat jak další huntery, tak i nové mapy a monstra. O dvou nových mapách psali vývojáři na webu už před nějakým časem, stejně jako upozorňovali na blížícího se Behemotha. Evolve jsme v recenzi napálili solidní osmičku a hra si střihla hlavní roli i v jedné z Games TV.

Nejnovější články