Hlavním hrdinou prvního DLC pro Shadow of Mordor je Black Hand
zdroj: tisková zpráva

Hlavním hrdinou prvního DLC pro Shadow of Mordor je Black Hand

22. 10. 2014 17:07 | Preview | autor: Adam Homola |

Na černého koně sezóny pasované akční RPG Middle-Earth: Shadow of Mordor se černým koněm skutečně stalo a všem vytřelo zrak. Hra má rozhodně své chyby, ale je více než povedená, jak uvádí Miloš v recenzi a dokládá to i hodnocení na Metacritic. A jako každá úspěšná hra, i Shadow of Mordor se dočká celé sady nového obsahu. Jedním z prvních kousků je DLC s názvem Power of Shadow, ve kterém se podíváte na druhou stranu barikády.

V Power of Shadow si zahrajete za obávaného Sauronova sluhu Black Handa, kterému propůjčil hlas Nolan North. A vedle role Black Handa nabízí DLC i epické Runes of Power.

První je runa One with Nature, díky níž získáte imunitu na otravu od kapitánů nebo ghoulů. Druhou runou je Ascendant, která vám zdvojnásobí Focus Time pro zpomalené souboje na dálku. A konečně třetí runou je Elven Grace, která zvýší obranu a sníží na polovinu sílu nepřátelských útoků.

DLC Power of Shadow už je bezplatně k dispozici pro Xbox One verzi Middle-Earth: Shadow of Mordor, pro PC a PlayStation 4 má podle tiskové zprávy vyjít brzy. Jestli vám nějaký náš materiál ohledně Shadow of Mordor utekl, tak příslušnou GamesTV najdete tady a GamesPlay zase tady.

Nejnovější články