GTA Online se s přídavkem Cunning Stunts posune blíž k Trackmanii
zdroj: tisková zpráva

GTA Online se s přídavkem Cunning Stunts posune blíž k Trackmanii

8. 7. 2016 12:29 | Preview | autor: Adam Homola |

Neutuchající podpora Rockstaru a rozšiřování stále oblíbené Grand Theft Auto Online pokračuje ve formě nově oznámeného DLC Cunning Stunts. To vyjde příští úterý a přidá do hry nový obsah cílený na fanoušky závodění. Namísto seriózního závodění v ulicích Los Santos se ale podíváte nad střechy mrakodrapů, do obrovských trubic a na větrnou farmu, kde vás může rozsekat i velká vrtule.

Cunning Stunts je už od pohledu nevážná, barevná a úmyslně přehnaná verze závodění, která klasickou aktivitu posune o kus dál od obyčejného závodu o první místo. Jak vidíte na obrázcích nebo v přiloženém traileru, rozšíří se i měřítko a z ulic se přesunete mnohem výš. Proto se na gravitaci zase tolik nehraje a k obrovským skokům nad městem vám dopomohou i speciální zrychlovací pruhy.

Skokánky, terén, propasti a překážky mají být v každém závodu ušité na míru specifikům dané třídy vozidel a společně s DLC přibude do hry několik nových kousků z kategorie super aut, sportovních rychlíků a také několik motorek. Do nových aut budete moct nasednout i s řidičem, kterého můžete vybavit sadou nových obleků a helem, stejně jako lze vymódit i auta.

zdroj: Archiv

Cunning Stunts vyjde 12. 7., jak oznámil Rockstar na svém webu. Grand Theft Auto Online je na trhu už pár let a pořád neprojevuje žádné známky stárnutí. V listopadu loňského roku jsme se dozvěděli, že je ve hře aktivních až 8 milionů hráčů a vydavateli Take-Two vydělává online část už tak nesmírně úspěšné Grand Theft Auto V, balík peněz. Proto není divu, že se vývojáři soustředí hlavně na online složku a nabízí se otázka, zda u příští, dosud neoznámené hry od tohoto studia nebude online prvek ještě důležitější.

Nejnovější články