Čtvero ročních období v DLC End Game pro Battlefield 3
zdroj: tisková zpráva

Čtvero ročních období v DLC End Game pro Battlefield 3

31. 1. 2013 16:37 | Preview | autor: Aleš Smutný |

První video a první větší porce informací o posledním DLC pro Battlefield 3 právě...

První video a první větší porce informací o posledním DLC pro Battlefield 3 právě přistálo. Oč v End Game půjde, to asi jasně definuje jak věta z tiskové zprávy, tedy „mantrou End Game je rychlost“, tak i samotné video, které najdete uvnitř článku. Což znamená, že unavený plíživý platfusák jako já bude mít smůlu, ale to je osud...


V rámci End Game přibude do hry staronový mód Capture the Flag a společně s ním i opravdu rychlá pozemní potvora, krosová motorka. Vypadá skvěle, ale hodně bude záviset na řidiči. A znáte ten moment, kdy k někomu nasednete do tanku a on skončí v nejbližší škarpě? Představte si přisedání k neznámému hráči, to bude panečku ruská ruleta. Což jí ale neubírá na atraktivnosti.

Motorka nebude jediným novým mobilním prostředkem, v DLC se objeví i mobilní protiletecká stanice (transportér s raketometem) nebo výsadkové letadlo, které má ten tým, co drží centrální vlajku a umožní respawn i klidně v týlu nepřítele. Výhoda je asi zcela zřejmá. Snad půjde mít výsadkový letoun i mimo Capture the Flag.

V End Game se opět objeví čtveřice nových map, a každá bude inspirována jiným ročním obdobím. Sabalan Pipeline bude na sněhu, Operace Riverside zase uprostřed území plného řek a elektrických rozvoden. Jak už bylo řečeno, co se týče módů, vrací se Capture the Flag a také letecký Air Superiority, který bude logicky jen pro milovníky letectva... a možná, jen možná i pro nás, kteří rádi letectvo likvidujeme. Mimochodem, pokud máte Premium účet, najdete exkluzivní video k němu na Battlelogu. End Game vyjde v březnu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články