Český looter shooter Vigor se chystá na vydání s verzí 0.9
zdroj: tisková zpráva

Český looter shooter Vigor se chystá na vydání s verzí 0.9

30. 7. 2019 17:20 | Preview | autor: Šárka Tmějová |

Survival DayZ od tuzemské Bohemia Interactive to nedávno doklepal do zdárného konce v podobě vydání a zřejmě se k němu schyluje i v případě jejich druhého earlyaccessového titulu. Looter shooter Vigor se s patchem 0.9 blíží do finiše, po němž bude exkluzivita pro Xbox One k dispozici free-to-play. Mezi novinkami najdete lepší střelbu nebo animace.

Nové zpracování střelby si vyžádala především komunita, díky jejíž zpětné vazbě se Bohemce prý povedlo výrazně zlepšit mechaniky zbraní. Patch s názvem Aid se ale zaměřuje i na tu mírumilovnou stránku hraní. Ukořistěné jídlo totiž hráči mohou darovat potřebným skrz charitativní schránku.

S novým updatem se otevírá také obchod, kde si můžete nakoupit uniformy, batohy nebo čepice a přizpůsobit si svou postavu. Upravit jdou teď i zbraně a plejádu hratelných postav rozšíří vícero těch ženského pohlaví.

zdroj: Archiv

Vigor drží pohromadě hlavně komunita, vzniklá z více než půl milionu hráčů, kteří si ho od spuštění Game Preview loni v červenci vyzkoušeli. Spectator mód tak vývojáři přidali hlavně na jejich popud. Když vás někdo zabije, můžete si kameru přepnout na něj a sledovat, proč zrovna on je ten přeživší. Hru obohatily taky denní výzvy a nové achievementy.

Plnohodnotné vydání free-to-play Vigoru Bohemia Interactive plánuje stihnout do konce letošního léta.

Nejnovější články