Spouštíme nový web ZeStolu.cz, bude se věnovat deskovým hrám, RPG a wargamingu
zdroj: ZeStolu.cz

Spouštíme nový web ZeStolu.cz, bude se věnovat deskovým hrám, RPG a wargamingu

25. 10. 2022 13:48 | Komerční sdělení / PR | autor: Aleš Smutný |

Je to tu! Po měsících práce spouští Tiscali Media další web, který je zaměřený na hry a který vzniká jako mladší sestřička Games.cz. Tentokrát se ovšem bude věnovat deskovým hrám, stolním RPG a wargamingu, tedy hrám typu Warhammer 40,000 či SAGA. Nový web se jmenuje ZeStolu.cz a najdete jej zde

S Games.cz je velmi úzce propojený, a to hned z několika důvodů. V první řadě, právě u nás na Games jsme si ověřili, že máte zájem o dění v oblasti deskových her, že jste často fanoušky Warhammeru všeho druhu a že vás podobný obsah baví. Samozřejmě v tom nejste jediní, zájemci se nachází i v oblasti mimo videohry, a proto bylo dalším logickým krokem vytvoření webu, který se bude věnovat jen tomuto odvětví. 

Další propojení najdete v pozici šéfredaktora, protože se jím stává Patrik Hajda. Neznamená to, že se s jeho články na Games už nesetkáte, Patrik bude jako redaktor na Games.cz stále působit, jen si přibral „drobnost“, jakou je šéfredaktorování nového webu. Ale Patrik zůstává, a protože jej dle jeho slov videohry stále nesmírně baví, počítejte s recenzemi mnoha podivných her se slovem Simulator v názvu.

Třetí propojení pak najdete na samotných Games. Pořád zde budou vycházet články o deskových hrách, takže o tento obsah nepřijdete. Jen budete po rozkliknutí takového článku přesměrováni přímo na článek ZeStolu.cz, odkud bude pocházet. Abyste nebyli zmatení, na obrázku u článku bude vždy označení ZESTOLU, stejně jako u Profigamers bude označení PROFIGAMERS (a zmizí jejich modrá barva). Na Games nebudou vycházet všechny články, které se objeví na ZeStolu.cz, pouze každý týden Patrik vybere jednu či dvě recenze deskovek či téma.

Na ZeStolu.cz totiž naleznete plnohodnotný web i s novinkovou, zpravodajskou částí. Novinky tam nebudou (zatím) vycházet v takové frekvenci jako na Games, ale každý den zde naleznete něco nového. Kromě recenzí deskovek počítejte i s tématy, reportážemi a video obsahem. Zároveň zde naleznete databázi her, heren a chystaných turnajů a akcí. Více se o tom rozepisuje sám Patrik přímo na ZeStolu.

Budeme moc rádi, když se stanete čtenáři našeho nového webu, do kterého jsme v uplynulém půlroce nalili spoustu práce a idejí ve snaze vybudovat první velký český web, který bude sloužit jako místo, kde se budou setkávat deskovkáři, warhammeristé, RPGčkáři a všichni, kteří usedají ke kolektivní zábavě ke stolu.

Nejnovější články