LEVEL 248 píše o World of Warcraft a rozdává dárky do War Thunder
zdroj: tisková zpráva

LEVEL 248 píše o World of Warcraft a rozdává dárky do War Thunder

13. 12. 2014 12:25 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce |

Pokud stále váháte nad vánočními dárky, nebo se jen bojíte, že během svátečních dnů nebudete mít co číst, máme pro vás tip. V aktuálním 248. vydání Levelu totiž najdete dárek zdarma i spoustu zajímavého čtení. Pořídit si nový Level můžete prostřednictvím klasických prodejních kanálů - tedy na stáncích, v supermarketech, obchodech JRC/Brloh a v elektronických distribucích Floowie a Publero.

Bonusy do War Thunder

Když jsme před několika měsíci přestali s přidáváním plných her ke každému vydání Levelu, slíbili jsme, že se pokusíme čas od času zajistit nějakou zajímavou hru nebo bonusy do populárních her. A daný slib poprvé měníme ve skutečnost právě v Levelu 248. Ke každému číslu totiž dostanete unikátní kód k aktivaci bonusů do oblíbené hitovky War Thunder. Noví i stávající hráči tak získají letadlo Douglas Havoc MK.I, lehký tank T-26 a navíc ještě 500 Golden Eagles (interní herní měna). Po aktivaci unikátního kódu, který najdete na zadní straně Levelu, dostanete navíc tento měsíc zdarma i elektronickou verzi časopisu na službě Publero.

02 zdroj: tisková zpráva

WOW

Deset let, deset milionů předplatitelů a pořád jede. World of Warcraft je fenoménem poslední dekády a oslavu desátého výročí spuštění navíc tvůrci okořenili zbrusu novým datadiskem Warlords of Draenor, který do hry nalákal zpět obrovské množství dávno ztracených duší. Těžko se nám tedy můžete divit, že se na obálce aktuálního čísla objevil zrovna Grommash Hellscream. Stejně tak není žádným překvapením, že tematického článku o 10 letech s World of Warcraft se chopil náš rezidentní odborník na Blizzard Adam Homola. Vedle jeho textu najdete v tomto čísle i vzpomínky českých hráčů na jejich léta s WoW a v neposlední řadě i recenzi datadisku Warlords of Draenor.

01 zdroj: tisková zpráva

Svoboda volby

Těsně po uzávěrce předchozího čísla vyšlo RPG Dragon Age Inquisition. Jak se líbila Alešovi, jste si mohli přečíst už v recenzi na Games.cz. V Levelu vám pak jakousi druhou stranu mince nabízí recenze Vojty Bednáře a komentář Dana Vávry. Zatímco Vojtovi i Alešovi se hra líbila, Dan na RPG od EA nenechal nit suchou. Ať už se ale v názoru na Inquisition přikloníte k jakékoliv straně, určitě byste neměli minout tematický článek Honzy Švelcha, který v návaznosti právě na série Dragon Age a Mass Effect popsal složitosti a zákonitosti tvorby zásadních herních voleb a rozhodnutí.

04 zdroj: tisková zpráva

S Československem do světa

Pokud jste ještě neslyšeli o chystané české hře Československo 38-89, měli byste to co nejrychleji napravit. A Level 248 vám s tím pomůže. Pavel Dobrovský vyzpovídal tvůrce této zajímavé vzdělávací hry Vítka Šislera a vedle spousty zákulisních informací o jejím vývoji se ve velkém rozhovoru dočtete i o Vítkově druhé oborové specializaci - hrách z Blízkého východu.

03 zdroj: tisková zpráva

Superhrdinové a cheateři

Svou troškou do mlýna nazvaného Level 248 přispěl i Jirka Pavlovský, který vedle oblíbené/nenáviděné (nehodící se škrtněte) Pavlače sepsal několik recenzí a především článek o smutném osudu superhrdinů ve hrách. V něm se mimo jiné dozvíte i dosud pečlivě utajovanou informaci o jedné velmi úspěšné české hře, na které se Jirka podílel.

05 zdroj: tisková zpráva

Zatímco herní superhrdinové jsou příliš silní na to, aby na nich tvůrci mohli postavit skutečně zábavné hry, obyčejní hráči si rádi na superhrdiny hrají. A nezřídka přitom sahají k metodám, o kterých se ve slušné společnosti nemluví. Cheaty a kódy se do videoher vkradly jako nevinné zpestření připravené samotnými vývojáři, v době online her a progamingu se ale cheatování stalo symbolem pro nepříjemné a špatně odhalitelné podvádění, častokrát i za účelem zisku. Nepěkným bahýnkem této odvrácené strany hraní vás provede Dan Kremser.

06 zdroj: tisková zpráva

Návrat ztraceného syna

Level 248 samozřejmě obsahuje celou řadu dalších článků, které si zaslouží vaši pozornost. Ať už je to retro making of české Hlavy Kasandry, téma Gábiny Šuterové o hrách v augmentované realitě, nová komentářová rubrika vývojáře Vládi Geršla, téma Honzy Olejníka o tom, jak herní firmy ždímají hráče skrz DLC a hardwarový průvodce výběrem nejlepšího telefonu a tabletu na hry. V Levelu 248 se navíc udál jeden velký autorský návrat, o který se postaral Ondřej Malý, bývalý dlouholetý spolupracovník Levelu. Ondřej se vrátil se zajímavým článkem o problému takzvané síťové neutrality, jejíž narušení by mohlo dopadnout i na herní firmy a potažmo i na hráče.

10 zdroj: tisková zpráva

LEVEL vychází i v elektronické verzi!

LEVEL je vedle papírové podoby k dispozici i v elektronické verzi. Všechny podstatné informace o tom, jak elektronický Level získat, najdete v tomto článku. Prostřednictvím aplikací PubleroFloowie si také e-verzi Levelu můžete přečíst na webu nebo na zařízeních s iOS či Androidem. Stačí k tomu mít jen JEDEN účet, a tím pádem i JEDEN zakoupený časopis. 

Podrobný obsah Levelu 248 si prostudujte na stránkách level.cz, kde zároveň najdete všechny potřebné informace o předplatném, o autorech a obecně redakci Levelu. Se svými postřehy na konto Levelu nás zastihnete na emailu redakce@level.cz nebo na Facebook stránce Levelu.

Snad se vám LEVEL 248 bude líbit. My už se každopádně těšíme na vaše reakce, postřehy a připomínky.

Nejnovější články