Odpovědi redakce Games.cz v záznamu Social Club #3
zdroj: tisková zpráva

Odpovědi redakce Games.cz v záznamu Social Club #3

26. 4. 2014 13:59 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Ve třetím dílu podcastu Social Club, kde neúnavně odpovídáme na všechny dotazy od našich čtenářů, se na černou a bílou pohovku posadili vedle Pavla Dobrovského i Petr Poláček a Lukáš Grygar.

Po úvodním servisním okénku, ve kterém se Petr přiznává, že hry a reálný život mu už dávno splynuly v jedno, se kompletní osazenstvo dostalo k dotazům z emailu, v nichž jste se ptali třeba na grafickou úroveň her jako Dark Souls II nebo The Elder Scrolls Online, na návrat Drakena, Oculus Rift, Deana Halla a hromadu dalších věcí, včetně historek z prodejny knih na Václavském náměstí.

Na konci vysílání se dozvíte jméno výherce soutěže o hodinky s motivem World of Tanks (už jsou na cestě k výherci) a vyhlásili jsme pochopitelně i novou soutěž - tento měsíc o digitální kód na plnou verzi survival zombie akce State of Decay pro Xbox 360.

Audio verzi Social Clubu 3 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je vám (i s tradiční zvukovou chybou v prvních sekundách) k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Dotazy do dalšího Social Clubu můžete už nyní posílat na email podcast@games.cz nebo je osobně namluvit na záznamník telefonního čísla 226 258 505.

Nejnovější články