Fight club #122 HD: Rekviem za šéfa
zdroj: tisková zpráva

Fight club #122 HD: Rekviem za šéfa

22. 3. 2013 8:30 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Tradiční redakční čtveřice ve složení Pavel, Lukáš, Martin a Petr se ve Fight Clubu #122 zaměřila na vývoj událostí okolo SimCity, potažmo celé EA, která budě měnit v dohledné době svého šéfa. U lidí ve vedoucích pozicích jsme pak ještě zůstali, jak se na videozáznamu v článku můžete přesvědčit. Slovo opět dostal Gabe Newell z Valve, jehož vize o významu cloudového hraní jsme rozebrali do posledního písmenka.

Přes krátké intermezzo o tajemné hře The Phantom Pain, multiplayeru v Cyberpunk 2077 či Zaklínač 3, nové placené službě pro Minecraft a příběhovém DLC pro Dishonored, jsme se pak dostali k poslednímu hlavnímu tématu – duchovnímu pokračování plastelínové adventury Neverhood od jejího původního tvůrce, Douga TenNapela. Samozřejmě, ani na videozáznamu z Fight Club #122, který na vás čeká v článku, nechybí pasáž, kde odpovídáme na vaše dotazy z chatu a mailů, potažmo vyhlášení nové soutěže o datadisk StaCraft II: Heart of the Swarm.

...

Jestli si pustíte podcast #122 na videu nebo jako audio v podcastové sekci, je nám upřímně jedno. Stejně uslyšíte to samé. Pokud nám k podcastu chcete něco říci, můžete samozřejmě do diskuse pod tímto článkem, ale mnohem raději budeme, když použijte dedikovanou diskusi nebo Fight Club stránku na Facebooku. Děkujeme.

Nejnovější články