Výprodejová akce na GOG nabízí náhodnou hru za 3 dolary
zdroj: tisková zpráva

Výprodejová akce na GOG nabízí náhodnou hru za 3 dolary

15. 8. 2017 12:36 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Když dnes chcete nějak vyniknout se svým obchodem s hrami nad konkurencí, většinou postačí být o poznání levnější. Marketingová oddělení však ve dne v noci vymýšlejí nové postupy, jak oslovit ještě více potenciálních zákazníků. Někdo kdysi přišel s nápadem prodat za jednotnou částku několik náhodných klíčů na Steam, a GOG tomu dal kabátek duhových piñat, které se teď vracejí s hrou zdarma v zádech a masivním výprodejem za ocasem.

Piñata má své kořeny v Latinské Americe. Jedná se o pestrobarevnou nádobu z papíru, zavěšenou třeba na strom a naplněnou sladkostmi či jinými dárky, ke kterým se oslepený člověk snaží dostat baseballovou pálkou (či jinou zbraní, v závislosti na probíhající akci…). V digitálním světě to bohužel taková zábava není, a pokud jde o nakupování her, může to být vyložený hazard.

V případě akce Piñata Madness na GOGu ale máte stoprocentní šanci vyhrát. Jedna piñata vás vyjde na 3 dolary, a po jejím rozbalení na vás vypadne jedna ze stovky her v hodnotě minimálně 6 dolarů, maximálně však 45 dolarů. Do tohoto rozmezí se vešly hry jako Pillars of Eternity, Shadow Warrior 2, Heroes of Might and Magic V, Victor Vran, Saints Row IV a řada dalších.

Screenshot_1 zdroj: tisková zpráva

Piñaty doprovází také masivní slevy na desítky dalších titulů. Mezi ty zajímavé by šla zařadit třeba No Man’s Sky s 60% slevou za 27 dolarů, která se v minulých dnech dočkala obřího updatu, a mohla by konečně být hrou, kterou měla být již při vydání. Dále stojí za zmínku výborná stealthová hra Invisible Inc. za 5 dolarů, temné roguelike RPG Darkest Dungeon za 8 dolarů nebo třeba skvělá taktická akce Shadowrun: Hong Kong za 5 dolarů.

A pokud se vám náhodou nechce utratit ani korunu, můžete si do zítřka přidat do knihovny Deadlight: Director’s Cut zcela zdarma. Na všechny hry aktuálně ve slevě se podívejte zde. Akce s piñatami končí 21. srpna, a pokud se ptáte, zda můžete dostat hru, kterou již vlastníte, pak bohužel ano. Ale to pouze v případě, že již vlastníte všechny hry z aktuálního (neveřejného) seznamu zahrnutých her. V takovém případě však budete včas upozorněni, a když se i tak rozhodnete pro koupi, dostanete klíč, abyste mohli obdarovat přátele.

Nejnovější články