Vigor od Bohemia Interactive vychází v plné verzi
zdroj: tisková zpráva

Vigor od Bohemia Interactive vychází v plné verzi

19. 8. 2019 18:54 | Novinky | autor: Jan Slavík |

Multiplayerový looter-shooter Vigor opouští předběžný přístup, během něhož si boj se zdejší nehostinnou krajinou (a jeden s druhým) vyzkoušel necelý třičtvrtěmilion hráčů. Hra se ode dneška honosí verzí 1.0, podtitulem Rise a zároveň přešla na free-to-play obchodní model.

 

Vigor dostal k přechodu na ostrý provoz od vývojářů několik dárků. Jedná se krom lokalizace do řady jazyků (češtinu mezi nimi hledat nemusíte) hlavně o posílení serverů, což by mělo zaručit nižší latence a kvalitnější matchmaking. Dále přibyl obsah, příběhové linky, nové zbraně a možnosti vizuální úpravy postav.

zdroj: Archiv

Máte-li chuť se do malebného, ale nebezpečného Norska sami vydat, postavit a zvelebit si úkryt a následně postřílet své soupeře v honbě za poklady, můžete tak učinit zdarma a pouze na Xbox One. Pokud byste si chtěli trochu přilepšit do začátku, lze si pořídit tradiční balíčky s bonusy typu oblečků a prémiové měny. V takovém případě si chystejte necelé tři stovky (Starter Pack), respektive necelé tři tisíce (Outlander Pack).

Nejnovější články