V nebeském westernu Sky Noon po sobě pálíte vzduchovými revolvery
zdroj: tisková zpráva

V nebeském westernu Sky Noon po sobě pálíte vzduchovými revolvery

6. 2. 2018 13:32 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Také jste si při poletování po ostrůvcích létajícího města Columbia v BioShock Infinite posteskli, že si to nemůžete rozdat ve frenetických soubojích s reálnými hráči? Studio Lunar Rooster se tu možná inspirovalo při navrhování novinky Sky Noon. Jde o zvláštní PvP western v oblacích, kde vzduchem nesviští kulky a písčitou zem nezbarvuje krev.

„Jako jo. Vypadá to dobře, je to svižné a vertikalita s jetpacky, háky a lasy vypadá zábavně. Ale proboha… Co ty zvuky zbraní??“ mumlal jsem si pod vousy během sledování demonstrativního videa. Ale stačilo se začíst do textu o hře, abych pochopil, že nejde o nezkušenost tvůrců, nýbrž o záměr.

2-8 hráčů na jedné mapě není hnáno cílem rozstřílet ostatní kovboje na cáry, ale vytlačit je z levitující mapy. Zbraně tak místo střelného prachu pohání pára, která tryská z hlavní takovou silou, že odhazuje vše, co se jí postaví do cesty.

zdroj: Archiv

Na blízko uvítáte mocnou brokovnici, na větší vzdálenost revolver s šesti komorami stlačené páry, a tak nějak uprostřed je automatická pistole. Kromě palných zbraní přijde vhod i vržený dynamit nebo na dálku odpalovaná mina. Tu jednoduše položíte na zem, stoupnete si opodál, a když okolo poběží nějaký ňouma, přitáhnete ho lasem k mině a odpálíte jako Rakeťáky.

Pak se jen vyhoupnete na skálu pomocí vystřelovacího háku, přeskočíte propast díky tryskám na zádech, zdoláte balvan tryskami v botách a celou eskapádu zakončíte teleportem přes půl mapy. A tam možná dostanete do zad brokovnicí a zjistíte, jak to vypadá tam dole.

Jednoduše řečeno, je to šílená vzdušná akce. Nikdy si nebudete jistí půdou pod nohama, jelikož většinu času strávíte létáním. Ať už vlastním přičiněním, nebo lasem někoho jiného. Pokud hledáte bláznivější PvP střílečku než Overwatch, zkuste se přihlásit do bety nebo si počkejte na early access, který bude na Steamu spuštěn ještě v první půlce letošního roku.

Nejnovější články