V akčním RPG Nioh 2 si vytvoříte vlastní postavu, plánuje se demo
zdroj: tisková zpráva

V akčním RPG Nioh 2 si vytvoříte vlastní postavu, plánuje se demo

25. 6. 2018 11:34 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Letošní E3 byla poměrně bohatá na nová oznámení her, které si jako tematické kulisy volí Japonsko. Ale zatímco Ghost of Tsushima od tvůrců InFamous a Sekiro: Shadows Die Twice od tvůrců Dark Souls se nám rovnou prezentovaly záběry ze hry, pokračování skvělého akčního RPG Nioh na sebe upozornilo jen kratičkým, nic neříkajícím teaserem.

Z videa níže se tak nic moc nedozvíte, ale to neznamená, že by na světlo nevyplavalo vůbec nic. Fumikiho Jasuda, ředitel projektu Nioh, během PlayStation streamu na E3 prohlásil, že má v úmyslu vytvořit správnou evoluci bez dramatických změn. Při vývoji jedničky byli tvůrci opatrní a nezapracovali tak do hry vše, co plánovali.

Díky slušným prodejům a kladnému kritickému i hráčskému přijetí vývojáři vědí, že o podobnou hru je zájem, takže se v případě Nioh 2 hodlají víc odvázat. Stále půjde o nelidsky náročné RPG, které nabídne ještě uspokojivější smrti. Zatím nevíme, kde a kdy se hra odehrává, ale z hlediska příběhu bude spjata s původním dílem.

zdroj: Archiv

Prozrazenou novinkou je možnost vytvoření vlastní postavy. Potvrzená je zatím jen volba pohlaví a rasy, ale už i to by mohlo vylučovat návrat hlavní postavy jedničky, Williama. Studio Team Ninja zároveň plánuje uveřejnit alespoň jedno demo, díky kterému si na hráčích otestuje nové přístupy v hratelnosti. A co se data vydání týče, tak v tuhle chvíli nevíme ani rok. Ale třeba se dozvíme víc v srpnu na Gamescomu.

Nejnovější články