Neoficiální informace odhalují dvě sběratelské edice a datum vydání Dark Souls III
zdroj: tisková zpráva

Neoficiální informace odhalují dvě sběratelské edice a datum vydání Dark Souls III

10. 11. 2015 11:25 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Podle neoficiálních promo letáků původem od internetového obchodu Geekay ze Středního východu bychom měli s vydáním Dark Souls III počítat 12. dubna příštího roku. Letáky rovněž představují podobu dvou sběratelských edic, které se liší hlavně obsaženou figurkou. Můžeme si je tedy představit, ale je třeba zdůraznit, že jakkoli působí grafika „původně“, může jít o nástřel, který nemusí mít s realitou nic společného, což platí stejně tak o termínu vydání. Dokud se Namco Bandai nevyjádří oficiálně, není nic jisté.

Sběratelská edice nabídne 25 cm vysokou figurku Rudého rytíře, kovový box na hru, tištěný artbook ve formátu A4, nažehlovací záplaty s motivy hry a soundtrack. To vše je pochopitelně zabaleno do velké krabice rovněž s motivem hry a za zatím neznámou cenu.

Dark Souls III zdroj: tisková zpráva

Prestige edice hry prý nabídne prakticky to samé, drobnou figurku ze hry však nahrazuje rovnou 40 cm vysoká figurína Lord of Cinder - finálního bosse prvního dílu série.

Dark Souls III zdroj: tisková zpráva

Co se náplně týče, tak třetí díl slibuje být věrný hardcore ladění svých předchůdců, o čemž se nás mimo jiné snažily přesvědčit i první záběry ze hry. Zároveň však do série zavítá řada nových prvků, z nichž některé si tvůrci půjčují z Bloodborne.

Nejnovější články