Lariani oznamují taktické RPG Divinity: Fallen Heroes
zdroj: tisková zpráva

Lariani oznamují taktické RPG Divinity: Fallen Heroes

27. 3. 2019 16:35 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Pokračování RPG roku 2017, Divinity: Original Sin 2, je na dohled. V Divinity: Fallen Heroes se budou snoubit propracované taktické souboje s klasickým RPG s mnoha volbami a následky. Poběží na stejném enginu, do Rivellonu ale dorazí množství nových mechanik. Chybět nebude ani oblíbená kooperace pro dva hráče.

Opět vás čeká budování party, ve které se objeví staří známí i noví neznámí. Těšit se můžete na návrat Malady, Fanea, Ifana, Lohse, Sebille, Beasta i Rudého prince, který je nyní už císařem. Za předpokladu, že přežili dění Original Sin 2. V obraně Rivellonu vám ale pomohou i nováčci.

Nalodíte se na palubu Lady Vengeance a prozkoumáte jak daleké pouště ještěrčího impéria, tak zasněžené vrcholky a údolí trpasličího království. Příběh a vztahy s vaší posádkou by i tentokrát měly hrát velkou roli ve více než šedesáti misích. Přepracování se dočká hlavně soubojový systém. A dojde i na lodní souboje.

zdroj: Archiv

Arzenál zbraní rozšíří palné v podobě pistolí a pušek, kromě oleje, ohně, ledu, vody a jedu budete moct nově kombinovat taky síru. Poprvé v historii série si budete moct zahrát za tajemnou Malady, ujmout se ale můžete taky svého bohurozeného z předchozího dílu. Anebo úplně nové postavy.

Členy své party si budete moct volně nakombinovat z více než třiceti typů jednotek a pak jim ještě vybírat mezi dvěma stovkami různých schopností. Obrovská variabilita je zaručena. Můžete taky rekrutovat speciální veteránské jednotky, ale pokud vám v boji jednou padnou, už nebudete mít šanci je oživit.

Belgičtí Larian Studios k Fallen Heroes spojují síly s tvůrci série Expeditions, dánskými Logic Artists. Hra vyjde ještě během letošního roku, šťastlivci na PAX East v Bostonu si ji v následujících dnech budou moct dokonce vyzkoušet.

Nejnovější články