Jatka v postapokalypse, Survarium představuje nový mód a mise
zdroj: tisková zpráva

Jatka v postapokalypse, Survarium představuje nový mód a mise

25. 7. 2017 10:52 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Survarium si nese pověst multiplayerové variace na Stalkera a tvůrci z Vostok Games na její hratelné betě stále pilně pracují. Důkazem je i nejnovější update 0.47, který přináší řadu novinek a také vylepšení. Musím říct, že od roku 2012, kdy se objevily první záběry ze hry, udělali vývojáři pořádný kus práce a Survarium už vypadá opravdu k světu, především jeho detailně zpracované zbraně. Ty ostatně dostaly nové dva kousky – brokovnici KS-23M a klasický a všemi milovaný Špagin, tedy PPSh s bubnovým zásobníkem. 

Důležitější jsou ale v tomto updatu dvě věci. Tou první jsou příběhové tutorialové mise pro nováčky. Hra vám skrze ně vysvětlí, oč jde v příběhu a také klíčové herní prvky v čele s anomáliemi. Tenhle systém rozhodně prospěje těm, kteří se cítili být hozeni do vody a zkoušeli plavat v postapokalyptické krajině.

Druhým velkým přídavkem je mód Slaughter. V základu jde o Team Deathmatch, nicméně na menších mapách, na kterých budou dominovat především samopaly a brokovnice a připravit se můžete na spoustu zabití, jelikož k akci nebude nikdy daleko.

zdroj: Archiv

Pro někoho může být podstatné i přidání animací při použití medkitu a dalších speciálních předmětů. Občas je matoucí, že do někoho střílíte a on vydrží víc zásahů, než by měl. Na vině byly právě absentující animace, protože hráč zrovna používal medkit. K tomu update samozřejmě přináší opravy spousty chyb, vybalancování zbraní apod. Celý seznam najdete zde.

Nejnovější články