Hanako: Honor & Blade proti sobě staví ninji a samuraje, o víkendu je zdarma
zdroj: tisková zpráva

Hanako: Honor & Blade proti sobě staví ninji a samuraje, o víkendu je zdarma

5. 4. 2019 16:25 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Feudální Japonsko je teď obzvlášť v kurzu, takže jestli vám Sekiro: Shadows Die Twice dalo takový výprask, že se budíte ze spaní a voláte maminku, ale zároveň se vám zasazením moc líbí, máte v herním světě pořád ještě šanci. Jednou z těch příležitostí může být třeba Hanako: Honor & Blade s bitvami 12 na 12, tento víkend dokonce úplně zadarmo.

Šermíři, lukostřelci, kopiníci… a ninjové! Ať už vás baví řezat nepřátele něčím ostrým, střílet do nich šípy, anebo je radši v nestřežené chvíli bodat do zad, Hanako: Honor & Blade bude zřejmě mít tu správnou postavu přímo pro vás. Hra je už nějakou dobu v předběžném přístupu, ale ještě si v něm nejspíš chvíli pobude.

zdroj: Archiv

Nový update, ve kterém si triky do multiplayerových bitev můžete trénovat proti AI, tvůrce slaví víkendem hraní zdarma. Celá hra má být metaforou boje jeho matky s rakovinou, které podlehla před deseti lety.

Plná verze by měla obsahovat ještě několik nových map, plnou příběhovou kampaň, komplexnější systém schopností a další vychytávky, které v early accessu zatím nejsou. A ani se konkrétně neví, kdy budou.

Pokud vás ale feudální Japonsko láká a chcete si ho na rozdíl od Sekira užít třeba i s kamarády, určitě Hanako: Honor & Blade o víkendu na Steamu zkuste. Verze pro konzole by podle autora měly vyjít později, ale pracuje se na nich.

Nejnovější články