Capcom aktualizuje demoverzi Resident Evil 7 a vydává příběhový trailer ke hře
zdroj: tisková zpráva

Capcom aktualizuje demoverzi Resident Evil 7 a vydává příběhový trailer ke hře

15. 9. 2016 14:39 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Capcom naplňuje své předchozí sliby a vrací se k demoverzi hororu Resident Evil 7 biohazard. Ta by se během dneška měla dočkat aktualizace a k tomu navrch ještě japonský vydavatel přidává i nový trailer. Ten již ukazuje záběry z hraní plné verze hry, které propojují náplň demoverze a původní styl série.

Ve videu varovným tónem promlouvá mladá žena k hlavní postavě jménem Ethan – tento chlapík se vydává do městečka Dulvey v Louisianě vypátrat svojí zmizelou manželku. Jenže nepravděpodobný hrdina brzy naráží na nečekaný odpor a bude muset bojovat se zlem, jež ve hře představuje rodina Bakerů. Těm patří v rámci univerza hry nechvalně proslulá nemovitost a tito podivíni jsou také hlavními antagonisty hry, byť se nedá vyloučit ani existence ještě jiného a významnějšího protivníka na pozadí událostí.

Ukázka pochází z probíhající Tokyo Game Show, kde Capcom mimo jiné oznámil i podporu 4k rozlišení v případě PS4 Pro verze a aktualizaci demoverze. Ta nově bude přístupná všem majitelům PS4 a nebude tedy nutné aktivní členství v PS+. Stále však není jasné, nakolik bude plná hra na aktualizovanou demoverzi jménem Twilight navazovat, již nyní ale lze vnímat jasnou návaznost mezi modernou a klasikou.

zdroj: Archiv

Nečekaný first person přístup, důraznější příklon k hororovým prvkům a aktualizace herních mechanismů se dle záběrů z videa bude mísit se starou recepturou těžko zranitelných zombií, jež do univerza série neodmyslitelně patří. Navíc ale zřejmě přibude i přítomnost nadpřirozených sil.

Jak tomu bude v případě nového dílu, to budete moci posoudit již brzy – Resident Evil 7 biohazard vyjde na PC a na konzole již brzy po novém roce – 24. ledna. Domovskou platformou bude PlayStation 4, kde kromě vyššího rozlišení v případě PS4 Pro verze nabídne hra i podporu virtuální reality.

A závěrem již jen dodám, že k dispozici jsou už předobjednávky, a to ve formě standardní a deluxe edice. Ta druhá bude sice navzdory předešlým zprávám ještě o deset dolarů draží (a vyjde vás tak v přepočtu na 2 400 korun), nabídne však oproti původně plánovaným dvěma přídavkům hned tři příběhové epizody navíc.

Nejnovější články